Τελικά… ο τρόπος που πιέζεις την οδοντόκρεμα έχει μεγάλη σημασία!

18:30 30/9/2019 - Πηγή: iPop

Οι ψυχολόγοι λένε ότι το 40% των ενεργειών μας δεν είναι συνειδητές αποφάσεις αλλά συνήθειες! Κι αν εσύ τις θεωρείς ασήμαντες, στην πραγματικότητα μαρτυρούν πολλά περισσότερα! Πώς πιέζεις την οδοντόκρεμα; Αυτό το τεστ θα σε εκπλήξει!

Αυτό που εσύ θεωρείς ως μια ασήμαντη ενέργεια αποτελεί στην πραγματικότητα την καθημερινή σου ρουτίνα και είναι ένα τεράστιο κομμάτι στη ζωή σου που μπορεί να αποκαλύψει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά σου και την τρέχουσα ψυχική κατάσταση.

Και τελικά ακόμη και μια τόσο απλή κίνηση, όπως

το να πιέζεις την οδοντόκρεμα, έχει μεγάλη σημασία και μπορεί να σε βοηθήσει να γνωρίσεις τον εαυτό σου καλύτερα.

Εσύ πώς πιέζεις την οδοντόκρεμα; Το απόλυτο test!Το συμπιέζεις και το διπλώνεις από πίσω προς τα εμπρός

Είσαι ένα πολύ λιτό και τακτοποιημένο άτομο που δεν φροντίζει μόνο για τα υπάρχοντά του αλλά και για τους ανθρώπους γύρω του. Είσαι τελειομανής και δεν σου αρέσει να σπαταλάς τίποτα, ώστε να χρησιμοποιείς όλους τους πόρους που έχεις στο μέγιστο βαθμό. Εργάζεσαι σκληρά και το κάνεις σωστά, πράγμα που σημαίνει πως άνθρωποι βασίζονται πάνω σου. Το σπίτι σου είναι πάντα καθαρό και η ζωή σου έχει μπει σε μια τάξη.

Πιέζεις στη μέση

Είσαι ρεαλιστής και δραστήριος, ενώ συνήθως βιάζεσαι. Δεν είσαι και ο πιο καθαρός ή καλά οργανωμένος άνθρωπος, αλλά αν αντιμετωπίσεις μια πρόκληση, θα τη λύσεις και θα ανταπεξέλθεις. Είσαι πολύ κοινωνικός, έχεις πολλούς φίλους και θέλεις να βγαίνεις έξω. Ξέρεις πώς να ισορροπείς τη ζωή σου και είσαι συναισθηματικά σταθερός.

Πιέζεις από μπροστά

Είσαι πολύ πεισματάρης και είσαι σε θέση να κάνεις πολλά για να πάρεις αυτό που θέλεις και να επιτύχεις τους στόχους σου. Είσαι λιγάκι απαισιόδοξος και δεν εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους, ενώ συνηθίζεις να βασίζεσαι στις δικές τους δυνάμεις. Είσαι αρκετά εγωκεντρικός κι αγαπάς τον εαυτό σου κάτι που είναι θετικό μέχρι να γίνεις…. εγωιστής και να μη σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

Κάνε το ψυχολογικό τεστ που αποκαλύπτει τι σε απασχολεί αυτή την περίοδο.

Έχεις την οδοντόκρεμα σχεδόν… άθικτη

Απολαμβάνεις τη μοναξιά σου, είναι ονειροπόλος και έχεις μια καλλιτεχνική φλέβα! Μερικές φορές μπορεί να φαίνεται ότι ζεις σε έναν δικό σου κόσμο. Είσαι ευαίσθητος, ευγενικός, ευχάριστος, προσεκτικός κι ανεκτικός.Ταυτόχρονα είσαι και πολύ γενναιόδωρος κι απλός άνθρωπος που σου αρέσει να μοιράζεσαι τις απόψεις σου με άλλους.

Πιέζεις την οδοντόκρεμα από παντού

Έχεις τη δυνατότητα να δεις τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο από τους περισσότερους ανθρώπους και είσαι πολύ δημιουργικός. Μπορείς να βρεις την ομορφιά παντού!

Ίσως είναι λίγο δύσκολο να είσαι στην ώρα σου και τακτοποιημένος όλη την ώρα και ίσως δυσκολεύεσαι λιγάκι να σχεδιάζεις και να εκπληρώνεις τα καθήκοντά σου, αλλά είσαι αισιόδοξος κι ανοιχτός σαν άνθρωπος. Ωστόσο, η διάθεσή σου αλλάζει διαρκώς!

Κάνε και αυτό το τεστ:

Ποιον θα βοηθούσες πρώτα; Δες τι σημαίνει η απάντησή σου!

Illustrated by Oleg Guta for BrightSide.me

Το άρθρο Τελικά… ο τρόπος που πιέζεις την οδοντόκρεμα έχει μεγάλη σημασία! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα