Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/10/2019)

09:02 1/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/10/2019):Κριός

Σε παιχνίδια εξουσίας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα παρασυρθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. 

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να επηρεάσετε τόσο τις αποφάσεις των αγαπημένων σας όσο και να δείξετε στη δουλειά σας ποιος είναι το αφεντικό. Προσοχή, γιατί είναι πιθανό μέσα από αυτά τα παιχνίδια εξουσίας να μην βγείτε αλώβητοι. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Ταύρος

Μια άλλη πλευρά του εαυτού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα βγάλετε στην επιφάνεια σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να χρησιμοποιήσετε πλάγιους τρόπους για να περάσετε τις απόψεις σας στους συναδέλφους σας και να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις τους. Όλο αυτό θα γίνει γιατί θέλετε να προωθήσετε τον εαυτό σας και τα νέα μελλοντικά σας σχέδια χωρίς να εκτεθείτε. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Δίδυμοι

Περίεργα συναισθήματα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξυπνήσει η σημερινή ημέρα σε εσάς τους Διδύμους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα φέρει στον δρόμο σας ένα μοιραίο έρωτα ο οποίος θα σας παρασύρει στην δίνη του απόλυτου πάθους με αποτέλεσμα να βρεθείτε αντιμέτωποι με τα όρια σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Καρκίνος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό να σας βάλει στον πειρασμό να προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις τόσο των οικείων σας προσώπων όσο και των συνεργατών σας. Η βασική σας δικαιολογία για αυτή σας την συμπεριφορά είναι ότι αγαπάτε και θέλετε να προστατεύσετε τους αγαπημένους σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Λέων

Μια άλλη πλευρά του εαυτού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βγάλετε στην επιφάνεια σήμερα εσείς οι Λέοντες. Αυτό που όλοι ξέρουν είναι ότι είστε συνήθως ευγενείς ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης  τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα γίνετε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι στους συναδέλφους σας, ενώ είναι πιθανό σε ορισμένους να εκφραστείτε με ιδιαίτερα υποτιμητικό τρόπο. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Παρθένος

Ιδιαίτερα εκφραστικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας κάνει ιδιαίτερα καταπιεστικούς απέναντι στον/στην ερωτική σας σύντροφο στην προσπάθεια σας να του/της δείξετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν έντονες συγκρούσεις. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Ζυγός

Προστατευτικοί έως κτητικοί με τους αγαπημένους σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη η οποία συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε ακραίες συμπεριφορές στην προσπάθεια σας να δείξετε την αγάπη σας στην οικογένεια σας. Αυτό μπορεί να γίνει είτε εκβιάζοντας την αγάπη τους είτε μέσω του χρήματος. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Σκορπιός

Με έμμεσο τρόπο είστε οι πρωταγωνιστές . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Πλούτωνα ο οποίος θα συνεχίζει για λίγες ακόμα ημέρες την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα ωθήσει άλλους από εσάς να χρησιμοποιήσετε υπόγειους τρόπους για να επηρεάσετε τις αποφάσεις των δικών σας ανθρώπων, ενώ άλλους μπορεί να τους ωθήσει να δώσουν ένα οριστικό τέλος, χρησιμοποιώντας πολύ  εκφράσεις που πληγώνουν. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Τοξότης

Σε πιο μυστικά μονοπάτια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας ωθήσουν στην δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης με ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, στην οποία τα κυρίαρχα συστατικά της θα είναι το ερωτικό πάθος και η οικονομική εξάρτηση. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Αιγόκερως

Θα λάμψετε με την παρουσία σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει για λίγες ακόμα ημέρες την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την επιθυμία σας να ασκήσετε εξουσία και τον απόλυτο έλεγχο στο χώρο της δουλειά σας, ενώ δεν θα διστάσετε, να βγάλετε οριστικά από το κάδρο όποιον προσπαθήσει να μπει εμπόδιο στην επιτυχία σας και να χαλάσει την εικόνα σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Υδροχόος

Ότι περνάει από το χέρι σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κάνετε για να προστατεύσετε την δημόσια εικόνα σας σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε σκοτεινές διαδρομές, κυρίως από ανασφάλεια, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς τους Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα είναι η αφορμή για να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί στην δημιουργία προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, στις οποίες επειδή θέλετε να ζήσετε το δράμα σας θα επιτρέψετε να ασκήσουν πάνω σας εξουσία και να σας χειραγωγήσουν. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα