Η άλλη πλευρά της Βραζιλίας: Ο Μπέκαμ μπήκε στη ζούγκλα και μας τη δείχνει [εικόνες]

Την διαφορετική πλευρά της Βραζιλίας με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου που ξεκινά στην πατρίδα της στρογγυλής θεάς φιλοδοξεί να αναδείξει ένα ντοκιμαντέρ του BBC που έχει γυριστεί στη ζούγκλα και στις όχθες του Αμαζονίου.

Και ποιος καλύτερος για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου από τον παγκόσμιο σούπερ σταρ Ντέιβιντ Μπέκαμ που θα τον δούμε σε έναν εντελώς

διαφορετικό ρόλο.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ντοκιμαντέρ αυτό με τίτλο «Into The Unknown» συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Άντονι Μάντλερ.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον 39χρονο Μπέκαμ να ταξιδεύει με τους φίλους του από το Λονδίνο στη νότια Αμερική, σταματώντας για λίγο στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στη συνέχεια, φτάνουν στο Μανάους, στην καρδιά του τροπικού δάσους.

Ο Μπέκαμ μαζί με τους φίλους του Ντέρεκ Γουάιτ και Ντέιβ Γκάρτνερ ταξιδεύουν με μηχανάκι και βάρκα στην μικροσκοπική κοινότητα του Aντζελίν, στη συνέχεια διασχίζουν το ποτάμι Νέγκρο στις όχθες του ποταμού Κουγιέρας και το ταξίδι τους συνεχίζεται βαθύτερα στο τροπικό δάσος για να συναντήσουν από κοντά τα μέλη της φυλής Γιανομάμι.

Ο πατέρας των τεσσάρων παιδιών Μπέκαμ μένει σε κάμπινγκ, και ασχολείται με το μαγείρεμα και την αλιεία σε όλη την εκστρατεία, για να δείξει μια διαφορετική πλευρά της χώρας που θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, τώρα που η προσοχή όλου του πλανήτη θα είναι στραμμένη στη Βραζιλία.

Δείτε τις εικόνες:

Keywords
Τυχαία Θέματα