Μυριέλλα Κουρεντή: «Η μουσική με εκφράζει περισσότερο από την υποκριτική»

Η Μυριέλλα Κουρεντή με την συμμετοχή της στο «Just the two of us» απέδειξε πως εκτός από ταλέντο στην υποκριτική έχει και στο τραγούδι.


«Είχα, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου να βρίσκομαι ξαφνικά στο επίκεντρο. Από την άλλη όμως, επειδή έχει το διαγωνιστικό κομμάτι και δεν επικεντρώνεται στο τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή και θυμόμουν και το προηγούμενο, που μου άρεσε, θεώρησα ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να δοκιμαστώ σε κάτι που μου αρέσει. Ούτως ή άλλως, είμαι

ηθοποιός, οπότε έχω δικαίωμα να κάνω και λάθη και να χαρώ τη διαδικασία, χωρίς να έχω το άγχος του αποτελέσματος», εξήγησε στον Τηλεθεατή και συνέχισε: «Η μουσική είναι κάτι που με εκφράζει. Μπορώ να σου πω και περισσότερο από το επάγγελμα μου, γιατί μπορώ να είμαι 100% ο εαυτός μου, ενώ στη δουλειά μου πάντα υποδύομαι κάποιον άλλον. Θα ήθελα να ασχοληθώ κάποια στιγμή, αλλά με το σωστό τρόπο, έχοντας πάρει πρώτα τις Ε απαραίτητες γνώσεις». Τέλος, είπε για τον Γιώργο Παπαδόπουλο: «Είναι απίστευτος άνθρωπος και καταπληκτικός καλλιτέχνης. Νιώθω ότι έχω κερδίσει έναν πάρα πολύ καλό φίλο μέσα από αυτό το σόου. Είναι ένας άνθρωπος με τρομερό χιούμορ και πολλές γνώσεις. Είναι πολύ υποστηρικτικός και μου έχει δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση σε αυτό που κάνω. Ακόμη κι αν φεύγαμε στο 1ο live και μόνο που γνώρισα τον Γιώργο θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένη»

Keywords
Τυχαία Θέματα