Άνδρας μήνυσε τους πάντες και ζητάει ποσό με 36 μηδενικά!

Ένας άνδρας μήνυσε έναν φούρναρη, δύο νοσοκομεία, ένα εμπορικό κέντρο, μία ιδιοκτήτρια σκύλου και όποιον άλλο μπορεί να περάσει από τον ανθρώπινο νου, ζητώντας όλο το ρευστό της γης και ακόμα παραπάνω.

Ο 62χρονος Άντον Πουρισίμα κατέθεσε την μαζική αγωγή τον περασμένο μήνα ενώ έχει μηνύσει πάρα πολλούς ανθρώπους και μαγαζιά για ανούσιους λόγους. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έκανε την μήνυση επειδή καταπατήθηκαν δικαιώματα που είχε από τον νόμο, όπως επίσης και για άλλα παράδοξα που πιστεύει ότι του συνέβησαν από άλλους: παραβίαση των πολιτικών του δικαιωμάτων, σωματική

βλάβη, διάκριση λόγω εθνικής προέλευσης, αντίποινα, παρενόχληση, απάτη, απόπειρα δολοφονίας, σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας και συνωμοσία με σκοπό την εξαπάτηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της New York Post, ο Πουρισίμα ζητάει ένα απίστευτα μεγάλο ποσό από την μαζική αγωγή που έκανε, συνολικά δύο εντεκάκις εκατομμύρια δολάρια. Το ποσό που ζητάει, γράφεται σε αριθμούς: 2,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000. Ο ίδιος έχει κάνει μήνυση σε μία γυναίκα με σκύλο επειδή ισχυρίζεται ότι μολύνθηκε το μεσαίο του δάχτυλο μετά από δάγκωμα και σε ένα ζευγάρι Κινέζων που υποστηρίζει ότι τον φωτογράφιζε στο νοσοκομείο. Ο Πουρισίμα δηλώνει ότι δεν θα ικανοποιηθεί και όλα τα χρήματα του κόσμου να πάρει καθώς όλα όσα βίωσε είναι «ανεκτίμητα». Πάντως είναι δύσκολο να καταμετρηθούν συνολικά τα πρόσωπα που έχει μηνύσει καθώς δεν έχει γίνει κάποια λίστα από τις Αρχές ενώ ο ίδιος δεν απαντάει στους δημοσιογράφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα