ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΣΓΟΥΡΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΝΔ ΣΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ

Μέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ στις επαναληπτικές αναμετρήσεις σε Αθήνα και Αττική σχηματίζει η ΝΔ, στηρίζοντας τις υποψηφιότητες του Γιώργου Καμίνη και του Γιάννη Σγουρού εναντίον του Γαβριήλ Σακελλαρίδη και της Ρένας Δούρου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στο Mega σημείωσε

πως η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα για να προκαλέσει αποσταθεροποίηση της χώρας και κατέστησε σαφές πως η Νέα Δημοκρατία στηρίζει ανοικτά πλέον τους δύο προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ αυτοδιοικητικούς υποψηφίους.

«Είναι δυνατόν να στηρίξουμε αυτούς που ζητούν ψήφο για την ανατροπή της κυβέρνησης;», διερωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ξεκαθάρισε πως οι εν ενεργεία αυτοδιοικητικοί αποτελούν τις αυτονόητες επιλογές. Ως προς τον Πειραιά ο κ. Κεδίκογλου δεν πήρε θέση. Η στάση αυτή αφενός δείχνει πως η υποψηφιότητα Μώραλη δεν θεωρείται «επικίνδυνη» για το Μαξίμου και αφετέρου «αδειάζει» τον Βασίλη Μιχαλολιάκο ο οποίος κατήγγειλε βία και νοθεία.

Ο κ. Κεδίκογλου δεν έκρυψε την απορία του για τα ποσοστά που έλαβε η Χρυσή Αυγή στην Αττική παρά τις αποκαλύψεις για τη δράση των μελών της και υποσχέθηκε ότι θα γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια από την κυβέρνηση ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για το τι εστί Χρυσή Αυγή μέχρι την ερχόμενη Κυριακή.

Ο κ. Κεδίκογλου αναφέρθηκε και στις ευρωεκλογές κάνοντας έκκληση για «διατήρηση της σταθερότητας και συνέχεια στην πορεία για έξοδο από την κρίση».

Keywords
Τυχαία Θέματα