Έρχονται προτάσεις από «μεσάζοντα»

09:15 2/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ολοένα και αυξάνονται τα σενάρια περί εύρεσης επενδυτών που θέλουν να εμπλακούν με τα κοινά της ΠΑΕ ΑΕΚ, την στιγμή που ο Σταύρος Αδαμίδης αναζητά διάδοχη κατάσταση προκειμένου να μην αφήσει στο έλεος του Θεού την εταιρία. Αυτός είναι και ο λόγος που φέρεται να έχει αποταθεί σε μάνατζερ που ειδικεύεται σε περιπτώσεις επενδυτών, όπου έχουν σκοπό να εμπλακούν με το ποδόσφαιρο. Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρας των Σπορ», ο εν λόγω

μεσολαβητής έχει ήδη στα χέρια του δύο σοβαρές προτάσεις, τις οποίες και πρόκειται και παραδώσει τις προσεχείς μέρες στον υπό παραίτηση πρόεδρο της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο συγκεκριμένος μεσάζοντας αναμένεται να αφιχθεί στη χώρα μας τα προσεχή 24ωρα και θα ενημερώσει για τις 2 περιπτώσεις επενδυτών που έχει προσεγγίσει, με τις πληροφορίες της εφημερίδας να κάνουν λόγο για ενδιαφερόμενους από το εξωτερικό, με το όνομα όμως του Ρολάντ Ισάεφ να απουσιάζει από αυτές. Τέλος, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στο όνομα του Τζον Άντζελος, ο οποίος φέρεται να δέχτηκε «κρούση» από κάποιον άνθρωπο της ΑΕΚ, όπου και του ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται τρεις μήνες για να δει τι μπορεί να κάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα