Έχει παράπονα ο Μαρινάκης

09:05 2/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που βρέθηκε στις εξέδρες του "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ", δεν έκανε καμία δήλωση καθώς είχε νεύρα από την διαιτησία του Μπεζμπορόντοφ και κυρίως, για την φάση του 42ου λεπτού όπου ο Ρώσος διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ της πειραϊκής ομάδας σε χέρι του Χούμελς. Ο Μαρινάκης

βρέθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή και ζήτησε να συγκεντρωθούν όλοι στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη για το πρωτάθλημα.

Ο Χοσέ Χολέμπας ωστόσο, παρότι έκανε λόγο για καθαρή περίπτωση πέναλτι, υποστήριξε πως το παιχνίδι κρίθηκε στο γρήγορο γκολ της Ντόρτμουντ. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Γερμανός μπακ χαφ του Ολυμπιακού τόνισε: "Δεν επηρεαστήκαμε. Είναι ωραία ατμόσφαιρα αλλά εγώ πιστεύω ότι το γρήγορο γκολ έκρινε το παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο τώρα. Έχουμε δυο τελικούς για να πάρουμε βαθμούς και στα δυο παιχνίδια ακόμα και για την τρίτη θέση. Είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε το 1-1 και θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμό. Ήταν ένα καθαρό πέναλτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα