Προβλημάτων συνέχεια στην ΑΕΚ

08:55 2/11/2011 - Πηγή: AEK365

Όσο περνάει ο καιρός και οι ποδοσφαιριστές δεν βλέπουν το «χρώμα» του χρήματος, ενώ παράλληλα δεν έχουν και καμία ενημέρωση για το πότε θα μπουν κάποια λεφτά στους λογαριασμούς τους, τόσο θα αυξάνονται τα σενάρια περί προσφυγών. Άλλωστε, δεδομένα όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν δικαίωμα να προσφύγουν και να διεκδικήσουν, εκτός από τα χρήματά του ο κάθε παίκτης και την ελευθερία του. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday» δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται ήδη να το έχουν αποφασίσει και ένας να είναι σε σοβαρές σκέψεις.

Παναγιώτης Λαγός και Νίκος Καράμπελας δείχνουν αρκετά «ζορισμένοι» οικονομικά και είναι έτοιμοι να καταθέσουν προσφυγή. Στον πρώτο οφείλονται περίπου 380.000 ευρώ, ενώ και ο δεύτερος σκέφτεται σοβαρά να φύγει από την ΑΕΚ, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι γνωρίζει ήδη για υποψήφιους ενδιαφερόμενους.

Ωστόσο, η αναφορά των ονομάτων δεν σταματάει εκεί. Λόγος γίνεται και για τον Κώστα Μανωλά. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, σύμφωνα πάντα με την «Sportday», δεν δείχνει διατεθειμένος να προσφύγει κατά της ΑΕΚ, αν και έχει το δικαίωμα, ωστόσο δεν αποκλείεται να ζητήσει την ελευθερία του και να αποχωρήσει από την επόμενη κιόλας μεταγραφική περίοδο, 6 μήνες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του. Ένα συμβόλαιο που... ανακοινώθηκε, αλλά δεν υπογράφηκε ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα