Μετράει… μήνες ο Νίνης

Αντίστροφα μετράει το χρόνο της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους ο Σωτήρης Νίνης, όπως φάνηκε από το διαδικτυακό μήνυμα που έστειλε χθες (01/11).

Ο μέσος του Παναθηναϊκού δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που εκφράζονται συχνά μέσα από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο φαίνεται πως η ανυπομονησία του για επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους έχει πλέον μεγαλώσει.

«Καλό μήνα, άλλοι τρεις έμειναν…», έγραψε χαρακτηριστικά στην σελίδα του στο Twitter

ο Σωτήρης Νίνης που πλέον περιμένει ‘πως και πως’ να γυρίσει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και να τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, με την ανυπομονησία να μεγαλώνει βλέποντας την ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Όπως ήταν φυσικό μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση του Νίνη, που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της Εθνικής με το Ισραήλ στο γόνατο και υπολογίστηκε ότι θα μείνει εκτός για πέντε μήνες, αρκετοί από τους followers που έχει του ευχήθηκαν να γυρίσει σύντομα και δυνατός στον Παναθηναϊκό.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα