Βαλβέρδε: Αξίζαμε κάτι καλύτερο

07:55 2/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην τελευταία θέση του ομίλου μετά την ήττα με 1-0 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με την πειραϊκή ομάδα, κατά τον Ερνέστο Βαλβέρδε, να χάνει αρκετές ευκαιρίες για ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο άξιζε όπως υποστήριξε ο Βάσκος τεχνικός.

Σε συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε για το παιχνίδι:

"Πιστεύω πως αξίζαμε κάτι περισσότερο. Ξεκινήσαμε άσχημα ενώ η Ντόρτμουντ δυνατά. Ήμασταν άτυχοι γιατί δεχτήκαμε γκολ, αλλά χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε την ισοπαλία και ένα καλύτερο αποτέλεσμα".

Για το άλλο παιχνίδι του ομίλου, Άρσεναλ-Μαρσέιγ 0-0, ο Βαλβέρδε δήλωσε: "Δεν πρόλαβα να μάθω το αποτέλεσμα γιατί δεν ήταν το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει και δεν είχα χρόνο. Εμείς θέλουμε και τους έξι βαθμούς. Θα πάμε στην Γαλλία για την νίκη όπως κάναμε στο Λονδίνο και εδώ. Μετά θα έχουμε το τελευταίο ματς που πάλι θα ζητήσουμε το τρίποντο".

Για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού αλλά και την αλλαγή του Πάντελιτς, ο Βάσκος τεχνικός δήλωσε: "Για το πέναλτι κάτι μου είπαν, αλλά δεν είδα την φάση και δεν έχω άποψη. Τώρα έγινε και δεν πρέπει να δώσουμε σημασία. Την αλλαγή του Πάντελιτς την έκανα γιατί ήθελα να διεκδικήσω κάτι στο παιχνίδι και να πετύχουμε ένα γκολ. Τώρα που τελείωσε το ματς μπορούμε να πούμε αν θα έπρεπε ή όχι. Όταν παίζεις με Πάντελιτς, Τζιμπούρ και Μιραλάς, θα σου λείπει κάποιος στο κέντρο, όμως εμείς θέλαμε να δημιουργήσουμε κινδύνους σε στημένες φάσεις όπως έγινε και στο τελευταίο λεπτό".

Για την επιλογή του Μέγιερι αντί του Κοστάντσο, ο Βαλβέρδε δήλωσε: "Οι τερματοφύλακες όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές για να διατηρήσουν την θέση τους στην βασική ενδεκάδα πρέπει να κάνουν καλές εμφανίσεις. Όσο για το σημαντικό ματς, σημαντικό ματς είναι το επόμενο. Αυτή την απόφαση είχα πάρει και δεν με ενδιέφερε ποιος θα ήταν ο αντίπαλος. Τώρα ήταν η Ντόρτμουντ αλλά θα μπορούσε να ήταν και κάποια ελληνική. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Μέγιερι, σήμερα ήταν καλός, αλλά το μέλλον είναι το επόμενο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα