Ο οικογενειάρχης Ρότζερ Φέντερερ!

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποκάλυψε αρκετές πτυχές της καθημερινότητάς του ως πατέρας τεσσάρων παιδιών αναφερόμενος και στην αγάπη που δείχνουν ήδη οι δύο γιοι του στο άθλημα του τένις!

Ο 36χρονος Ελβετός, πέραν από καλύτερος τενίστας όλων των εποχών, είναι και μέλος μιας πανέμορφης οικογένειας που αποτελείται από αυτόν, τη Μίρκα και τα τέσσερα παιδιά τους!

Στα οποία υπάρχει θαυμαστή ισορροπία μιας και έχει δύο δίδυμες κόρες (γεννημένες το 2009) και δύο δίδυμους γιους (γεννημένους το 2014)!

Το γεγονός ότι είναι επαγγελματίας τενίστας με άπειρες υποχρεώσεις και

εβδομαδιαία σχεδόν ταξίδια, έχει σίγουρα επηρεάσει το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά του.

“Καλώς ή κακώς, το τένις τα έχει αλλάξει όλα. Πάντα πίστευα ότι θα πάνε κανονικά σχολείο σαν και εμάς. Αλλά με το ελβετικό σύστημα δεν γίνεται. Δεν μπορούν να λείπουν για τρεις σερί εβδομάδες γιατί ο μπαμπάς αγωνίζεται σε Grand Slam. Τα πράγματα είναι αυστηρά και γίνονται ακόμα χειρότερα όσο μεγαλώνουν” ανέλυσε ο “Βασιλιάς”.

“Τα κορίτσια έχουν δασκάλα που τα ακολουθεί και τους διδάσκει αυτά που πρέπει. Πέρα από τα μαθήματα, τους αρέσει πολύ το σκι. Δεν είναι συνέχεια μαζί αλλά όταν βρίσκονται παρέα τους αρέσει να παίζουν”.

Παίζουν καθόλου τένις;

“Το τένις είναι από τα λίγα πράγματα που θα ήθελα να κάνουν. Αν είναι να επιλέξουν ένα άθλημα, θα μου άρεσε να είναι το τένις. Δεν χρειάζεται να το πάνε επαγγελματικά. Τα κορίτσια παίζουν. Αλλά τα αγόρια πολύ περισσότερο! Τους αρέσει πιο πολύ. Τους βγαίνει φυσικά η κίνηση! Η μητέρα μου μου λέει ότι της θυμίζουν εμένα όταν ήμουν μικρός! Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό! Εγώ θέλω να παίζουν και το ευχαριστιούνται, όχι για μένα” κατέληξε ο σοφός πατέρας Ρότζερ!

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο οικογενειάρχης Ρότζερ Φέντερερ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα