Ντελ Πότρο: “Περήφανος που είμαι στα ημιτελικά” – VID

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο μετά την δύσκολη επικράτηση επί του Φιλίπ Κολσράιμπερ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells Masters. Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα…

Ο πολύπειρος Αργεντινός προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του στον ημιτελικό του Indian Wells Masters, αφού επιβλήθηκε με μεγάλη ανατροπή του Φιλίπ Κολσράιμπερ και πλέον στρέφεται στον επόμενο αγώνα του, κόντρα στον Μίλος Ράονικ.

Στην συνέντευξη που έδωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Γερμανό, ο “Πύργος του Ταντίλ” τόνισε πως είναι περήφανος που έχει φτάσει μέχρι τα

ημιτελικά της διοργάνωσης και θέλει να βελτιώσει το παιχνίδι του ενόψει του δύσκολου αγώνα απέναντι στον Καναδό.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είμαι περήφανος που βρίσκομαι στα ημιτελικά, μετά από πολλά χρόνια. Ήταν πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον Κολσράιμπερ αλλά μπόρεσα να επιβιώσω μέχρι την τελευταία στιγμή και νομίζω πως πρέπει να βελτιώσω λίγο το παιχνίδι μου για τον αγώνα κόντρα στον Ράονικ.

Το πιο σημαντικό είναι να προσπαθείς να κερδίζεις. Δεν με ενδιαφέρει πόσο μεγάλο σε διάρκεια είναι το ματς γιατί αισθάνομαι όμορφα αυτήν την περίοδο, έχω παίξει πολλούς συνεχόμενους αγώνες και το σώμα μου βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αυτό είναι άλλωστε το “κλειδί” για να παίζεις καλά σε αυτό το επίπεδο.

Ο Μίλος είναι ένα από τα φαβορί για να κερδίσει το τουρνουά, παίζει πολύ καλά ξανά, μετά από όλους αυτούς τους τραυματισμούς που είχε και είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος. Σερβίρει πολύ δυνατά, αλλά εγώ θα προσπαθήσω να παίξω το καλύτερό μου τένις, ώστε να μπορέσω να κερδίσω.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ντελ Πότρο: “Περήφανος που είμαι στα ημιτελικά” – VID appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα