Βράζει το αίμα τους! – VIDEO

Ντάρια Κασάτκινα και Ναόμι Οσάκα πέτυχαν τεράστιες νίκες κόντρα σε Β.Γουίλιαμς και Σιμόνα Χάλεπ, σφραγίζοντας τον μεταξύ τους τελικό στο BNP Paribas Open στην Καλιφόρνια

Έναν τελικό ανάμεσα σε δύο κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρες τενίστριες, θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή στο Indian Wells, στο πρώτο Premier Mandatory της νέας χρονιάς.

Οι 20χρονες Ντάρια Κασάτκινα και Ναόμι Οσάκα, έκαναν την υπέρβαση και διέψευσαν τα προγνωστικά στους ημιτελικούς της Παρασκευής με τη Ρωσίδα να δείχνει ανθεκτικότητα και

ψυχραιμία απέναντι στη Βίνους Γουίλιαμς και τη Γιαπωνέζα να συντρίβει (!!) το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Σιμόνα Χάλεπ, συνεχίζοντας την τρελή κούρσα της στην έρημο της Καλιφόρνια.

Πρώτη το εισιτήριο για τα ημιτελικά, εξασφάλισε η Ντάρια Κασάτκινα που δεν επέτρεψε στη Βίνους Γουίλιαμς να αγωνιστεί στον πρώτο της τελικό στο Indian Wells, μετά από δύο ακόμη χαμένος ημιτελικούς το 1999 (Μαρτίνα Χίνγκις) και το 2001 (Σερίνα Γουίλιαμς).

Η 20χρονη Ρωσίδα, Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από επική μονομαχία με την 17 χρονια μεγαλύτερή της Γουίλιαμς, επικράτησε 4-6, 6-4, 7-5 της Αμερικανίδας και θα διεκδικήσει τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της, στο σπουδαιότερο τελικό που έχει αγωνιστεί ποτέ!

Ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη της Κασάτκινα επί Top20 αντιπάλων και μάλιστα όλες ήταν πρώην πρωταθλήτριες σε Grand Slam, βγάζοντας εκτός τις 13-Σλόαν Στίβενς, 2-Καρολίν Βοζνιάκι και 10-Αντζελίκ Κέρμπερ πριν τη νέα μεγάλη νίκη επί της Βίνους.

Πετυχαίνοντας το χρυσό break στο 11ο game του καθοριστικού σετ, η Κασάτκινα στη συνέχεια σέρβιρε επιτυχημένα και ολοκλήρωσε την ανατροπή της κόντρα στη Βίνους, μετά από 2 ώρες και 48 λεπτά αγώνα!

.@DKasatkina dazzles to reach her first Premier Mandatory final at @BNPPARIBASOPEN!

She outlasts Williams, 4-6, 6-4, 7-5! #BNPPO18 pic.twitter.com/9b7FRWbLxT

WTA (@WTA) March 17, 2018

Η Χάλεπ συγχαίρει τη θριαμβεύτρια Ναόμι Οσάκα

Λίγο αργότερα, γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη μεγάλης έκπληξης αυτές τις ημέρες στην Coachella Valley.

H εκπληκτική Ναόμι Οσάκα που απέκλεισε κατά σειρά τις Σαράποβα, Ραντβάνσκα, Βίκερι, Σάκκαρη και Πλίσκοβα, συνέτριψε στο δεύτερο ημιτελικό το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, Σιμόνα Χάλεπ, εξασφαλίζοντας το μαγικό εισιτήριο για τον τελικό του BNP Paribas Open!

Το Νο44 του κόσμου, χρειάστηκε μόλις 63 λεπτά για να φτάσει στο απίστευτο 6-3, 6-0 επί της απογοητευτικής Ρουμάνας και θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας της, σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά του WTA Tour.

Μετά τα δύο σερί break στο νευρικό ξεκίνημα του 2ου ημιτελικού, η Οσάκα κατάφερε να σώσει νέα ευκαιρία για break της Χάλεπ κρατώντας το σερβίς της στο 4-3 και έκτοτε ήταν η απόλυτη κυρίαρχη του γηπέδου κατακτώντας 9 συνεχόμενα games για να φτάσει στον ανείπωτο θρίαμβο επί του Νο1 της κατάταξης!

.@Naomi_Osaka_ downs World No. 1 Halep, 6-3, 6-0!

Will face Kasatkina in first Premier Mandatory final at @BNPPARIBASOPEN! #BNPPO18 pic.twitter.com/Of6djF3Pc2

WTA (@WTA) March 17, 2018

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | Live Scores

The post Βράζει το αίμα τους! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα