Ώρα μηδέν – VIDEO

Ημέρα ημιτελικών για τους άνδρες στο Indian Wells Garden με δυο εξαιρετικά αμφίρροπες αναμετρήσεις να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο BNP Paribas Open των ΗΠΑ σήμερα…

Ρότζερ Φέντερερ, Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, Μίλος Ράονικ και Μπόρνα Τσόριτς είναι οι τέσσερις ημιφιναλίστ του πρώτου φετινού Masters της σεζόν, στα γήπεδα της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Οι τέσσερις τους έχουν φτάσει απόλυτα δίκαια στην ημιτελική φάση του Indian Wells

Masters καθώς έχουν κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής στο τουρνουά και όλοι τους βρίσκονται δυο βήματα μακριά από έναν πολύ σημαντικό τίτλο.

Σήμερα, θα διεξαχθούν στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων στην έρημο της Καλιφόρνια, οι δυο ημιτελικοί που θα “βγάλουν” το ζευγάρι του τελικού της Κυριακής. Τα παιχνίδια θα γίνουν νωρίς μέσα στην ημέρα, ενώ δεν υπάρχει δράση στο γυναικείο ταμπλό, με τον τελικό ανάμεσα σε Ναόμι Οσάκα και Ντάρια Κασάτκινα να λαμβάνει χώρα την Κυριακή.

Πρώτο προγραμματισμένο ματς της ημέρας, αυτό ανάμεσα στον κάτοχο του τίτλου στο Indian Wells και Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αυτή τη στιγμή, Ρότζερ Φέντερερ, κόντρα στον εξαιρετικά φορμαρισμένο και έτοιμο για την υπέρβαση 21χρονο, Μπόρνα Τσόριτς.

Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στις 20:00GRE και ναι μεν υπάρχει φαβορί, δεν είναι άλλο από τον 36χρονο Ελβετό, αλλά ο νεαρός Κροάτης έχει όλα τα φόντα να πανηγυρίσει την πρώτη του πρόκριση σε τελικό Masters διοργάνωσης, έχοντας αποκλείσει μέχρι στιγμής στον θεσμό τους Γιάνγκ, Ράμος, Μπαουτίστα Άγκουτ, Φριτζ και Άντερσον!

Την ίδια στιγμή, ο “Βασιλιάς” προελαύνει στην διοργάνωση και έχει θέσει εκτός τους Ντελμπόνις, Κραϊνοβιτς, Σαρντί και Τσανγκ, χωρίς να έχει χάσει ακόμη σετ στο φετινό τουρνουά, στην προσπάθεια που κάνει για υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε πέρσι στα γήπεδα της Καλιφόρνια.

Οι δυο τους έχουν αγωνιστεί μια φορά ως αντίπαλοι, το 2015 στο Ντουμπάι, και πάλι σε ημιτελικό(!), με τον Φέντερερ να βγαίνει τότε άνετα νικητής με σκορ 6-2, 6-1 απέναντι στον Μπόρνα Τσόριτς. Θα πάρει άραγε την εκδίκηση τρία χρόνια μετά ο Κροάτης ;

Αμέσως μετά την αναμέτρηση του Φέντερερ με τον Τσόριτς, στις 21:30GRE περίπου, στο κεντρικό court του Indian Wells Garden θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους δυο παλιές καραβάνες των γηπέδων και ταλαιπωρημένοι και οι δυο από τραυματισμούς καθ’ όλη την διάρκεια των καριέρων τους, οι Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και Μίλος Ράονικ.

Ο Αργεντινός διάγει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο μετρώντας δέκα σερί νίκες στο ανδρικό Tour και καλείται να πάρει ακόμη μια, αυτήν τη φορά απέναντι στον έμπειρο Καναδό, ώστε να προκριθεί στον τελικό του πρώτου Masters της σεζόν.

Οι δυο τους έχουν ξαναφτάσει μέχρι τα ημιτελικά του συγκεκριμένου τουρνουά από μια φορά, όμως δεν κατάφερε κανείς τους να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης. Ο “Ντέλπο” είχε αποκλειστεί από τον Ράφαελ Ναδάλ το 2011, ενώ ο big server Καναδός, είχε χάσει στα δυο σετ από τον Ρότζερ Φέντερερ στον ημιτελικό του 2015.

Φέτος ένας από τους δυο θα προκριθεί στον τελικό του δυνατού Masters στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αλλά ποιος θα είναι αυτός ; Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν, με τον Ράονικ να έχει βραχεία κεφαλή στο μεταξύ τους Η2Η μετρώντας δυο νίκες έναντι μίας του προσεχούς αντιπάλου του.

Ο Ντελ Πότρο για να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, απέκλεισε τους Ντε Μινόρ, Φερέρ, Λεονάρντο Μάγιερ και Κολσράιμπερ, ενώ ο Καναδός έχει κερδίσει μέχρι στιγμής στο τουρνουά τους Αλιασίμ, Σόουζα, Παγδατή και Κουέρι.

DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ώρα μηδέν – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα