Ισόπαλο και χορταστικό το ντέρμπι στο Δυτικό Λονδίνο (video)

Γειτονικό ντέρμπι στο δυτικό Λονδίνο με Φούλαμ και QPR να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις(2-2). H Φούλαμ, η πιο φορμαρισμένη ομάδα του 2018 παρέμεινε για 16ο ματς στην σειρά αήττητη και διατήρησε τις ελπίδες της για συμμετοχή στα play off της ανόδου ύστερα από 38 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Εξαιρετικοί οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο στην 3η τους ευκαιρία άνοιξαν το σκορ με τον αρχηγό
τους Τομ Κέρνεϊ στο 31o λεπτό. Η ομάδα του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς με 75% κατοχή μπάλας συνέχισε να πιέζει και βρήκε και 2o γκολ με τον Βραζιλιάνο Λούκας Πιασόν στο 45’
Η QPR χωρίς ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και σε παθητικό ρόλο κατόρθωσε να ξαναμπεί στο ματς στις καθυστερήσεις με τον Αυστραλό Μάσιμο Λουόνγκο να σημειώνει το 5ο του γκολ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην επανάληψη.

Κουρασμένη Φούλαμ, άλλαξε το ματς στην επανάληψη.

Το γκολ του Λουόνγκο έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους που ανέβασαν την απόδοσή τους παίρνοντας τα ηνία στο δεύτερο ημίχρονο.
Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο μετά από δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 81΄ύστερα από το λάθος του Βέλγου στόπερ Οντόι που έχασε την μπάλα από τον Βσόλεκ. Ο Πολωνός έγραψε το 2-2 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

-Η Φούλαμ έκανε ρεκόρ με 16 ματς στην σειρά αήττητη και έπιασε στην 3η θέση την Άστον Βίλα, μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν και για απ’ ευθείας άνοδο αφού απέχει 7 πόντους από την 2η Κάρντιφ.
QPR παρέμεινε για 4ο σερί ματς αήττητη, βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας, δεν κυνηγά την άνοδο αλλά ούτε κινδυνεύει με υποβιβασμό.
Keywords
Τυχαία Θέματα