Μίλος Ράονικ: “Θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό” – VID

Ο Μίλος Ράονικ προκρίθηκε στον δεύτερο ημιτελικό της καριέρας του στο Indian Wells Masters, μετά τη νίκη του επί του Αμερικανού Σαμ Κουέρι. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καναδός μετά τον αγώνα.

Μετά από μακρά απουσία από τα courts λόγω τραυματισμού, ο Μίλος Ράονικ επέστρεψε πρόσφατα στην αγωνιστική δράση και από ότι φαίνεται έχει βαλθεί να επιστρέψει σε αρκετά υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε.

Ο Καναδός έχει “κατρακυλήσει” στο Νο38 της παγκόσμιας κατάταξης

πια, αλλά με αυτήν του την πορεία στην έρημο της Καλιφόρνια μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού, θα “αναρριχηθεί” τουλάχιστον 13 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Ράονικ κέρδισε την Παρασκευή τον Σαμ Κουέρι στα τρία σετ και “σφράγισε” το εισιτήριό του για τα ημιτελικά, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υψηλόσωμος Καναδός μετά τη λήξη του αγώνα του απέναντι στον Κουέρι:

“Αυτήν η νίκη σημαίνει πολλά για εμένα. Ήταν ένας δρόμος όχι στρωμένος με ροδοπέταλα που χρειάστηκε να διασχίσω για να φτάσω εδώ. Τις τελευταίες δέκα μέρες νιώθω πολύ όμορφα, όλα βαίνουν καλώς και ελπίζω να συνεχίσω να παίζω έτσι, χωρίς να έχω προβλήματα.

Ήμουν καλός στο παιχνίδι. Ένιωσα ότι μπορώ να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Αν και είχα πολλούς λόγους για να απογοητευτώ μέσα στον αγώνα, διότι δεν έκανα τα πάντα σωστά, χαίρομαι που μπόρεσα να μείνω αληθινός και να παίξω καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα πράγματα κύλησαν όμορφα για εμένα και είμαι χαρούμενος.

Θα δω σίγουρα σε ριπλέι τον αγώνα του Ντελ Πότρο με τον Κολσράιμπερ έτσι ώστε να ξέρω τι πρόκειται να συναντήσω στον ημιτελικό. Μετά τον αγώνα μου πάντως, θα προσπαθήσω να αποσυμπιεστώ, να χαλαρώσω σωματικά και ψυχολογικά και να “γεμίσω” τις μπαταρίες μου για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον επόμενο αγώνα μου”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μίλος Ράονικ: “Θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό” – VID appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα