Μ.Κόστιουκ: “Τελειώνω το σχολείο και πάω Ρολάν Γκαρός”

12:57 6/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Η 15χρονη Μάρτα Κόστιουκ μπορεί να ηττήθηκε στον 1ο γύρο του Mutua Madrid Open το Σάββατο από την Λάρα Αρουαμπαρένα, όμως αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, δήλωσε πως θα παίξει κανονικά στο Ρολάν Γκαρός, αφού πρώτα όμως… τελειώσει το σχολείο για φέτος, επιστρέφοντας για δέκα ημέρες στο Κίεβο!

Το παιδί-θαύμα του Ουκρανικού τένις, η 15χρονη Μάρτα Κόστιουκ, αν και ηττήθηκε από την Ισπανίδα Λάρα Αρουαμπαρένα στον 1ο γύρο του Mutua Madrid Open, μπορεί να… ονειρεύεται από τώρα την συμμετοχή της στο Ρολάν Γκαρός.

Αυτό,

γιατί όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις της αμέσως μετά τον αγώνα της στο Mutua Madrid Open, όπου έπαιξε με Wild Card, επιστρέφει στο Κίεβο για να τελειώσει το σχολείο μέσα στις επόμενες δέκα ημέρας και από εκεί και πέρα θα είναι… ελεύθερο πουλί, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Αναλυτικά όσα είπε η νεαρή Ουκρανή:

“Δεν αισθάνθηκα σαν να έγινε κάτι κακό. Ήταν απλά ένα ακόμη ματς, μια ακόμη εμπειρία σε κεντρικό court, είμαι πολύ χαρούμενη που μου έδωσαν Wild Card για να αγωνιστώ στην Μαδρίτη.

Για αυτές τις στιγμές παίζει κάποιος τένις, ακόμη και όταν χάνω, δεν με πειράζει, πάντα ονειρευόμουν να αγωνίζομαι στο κεντρικό court κάποιας διοργάνωσης. Κάθε φορά που αγωνίζομαι σε κάποιο τουρνουά, οι διοργανωτές μου δίνουν την ευκαιρία να παίζω σε κεντρικό court, είναι ωραίο αυτό.

Έβλεπα το Mutua Madrid Open από την τηλεόραση πάντα, είναι ένα πολύ ωραίο τουρνουά και πάντα ήθελα να παίζω εδώ. Αισθάνομαι πολύ περήφανη που κατάφερα να παίζω από τόσο νωρίς εδώ.

Τώρα, θα επιστρέψω στο Κίεβο πριν το Παρίσι, ώστε να τελειώσω το σχολείο και στην συνέχεια θα είμαι… ελεύθερο πουλί. Όλη μου η οικογένεια από την πλευρά της μητέρας μου, είναι μαθηματικοί, οπότε ίσως να ασχοληθώ κι εγώ αν μπορέσω με αυτόν τον τομέα, είναι στο… αίμα μου μάλλον.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μ.Κόστιουκ: “Τελειώνω το σχολείο και πάω Ρολάν Γκαρός” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα