Ο πρώτος τίτλος περιμένει!

21:48 5/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Είτε μιλάμε για τον 34χρονο Μάλεκ Γιατζίρι είτε για τον 25χρονο Τάρο Ντάνιελ, ο τελικός της Κυριακής στην Κωνσταντινούπολη θα σημάνει την πρώτη τους ευκαιρία να κατακτήσουν τον παρθενικό τους τίτλο!

Πρώτος τελικός καριέρας και για τους δύο!

Την πιο επιτυχημένη βδομάδα τους στο τουρ διάγουν οι Μάλεκ Γιατζίρι και Τάρο Ντάνιελ έχοντας φτάσει στον τελικό της Κωνσταντινούπολης με αρκετά διαφορετικό τρόπο ο καθένας!

Ο 25χρονος Ιάπωνας και πάλι ντύθηκε “Highlander” για να μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ζερεμί Σαρντί όταν και βρέθηκε δύο φορές με break πίσω στο τρίτο σετ

αλλά τελικά έκανε και πάλι το θαύμα του, κέρδισε με 6-3, 4-6, 6-4 και προκρίθηκε στον πρώτο τελικό καριέρας του μετά το μικρό έπος που πραγματοποίησε και στον προηγούμενο γύρο με τον Ντούτρα Σίλβα επιστρέφοντας από το 0-4 του τρίτου σετ.

Αντίθετα, ο Μάλεκ Γιατζίρι, στα 34 του παίζει σαν έφηβος, έχει ήδη δύο Τοπ νίκες εντός του 2018 (Τσίλιτς, Ντιμιτρόφ) και έχοντας χάσει μόλις ένα σετ αυτήν την εβδομάδα στην Πόλη έχει φτάσει στον πρώτο τελικό καριέρας του σε αυτήν την προχωρημένη ηλικία!

Στον ημιτελικό κέρδισε εύκολα τον Λάσλο Ντιέρε με 6-3, 6-2 και δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ να προσθέσει το σημαντικότερο παράσημο της καριέρας του στο ύστερο κομμάτι της!

Σάββατο, Ημιτελικοί Istanbul Open

Jaziri (Tunisia) beat Djere (Serbia) 6-3 6-2

Daniel (Japan) beat Chardy (France) 6-3 4-6 6-4

DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο πρώτος τίτλος περιμένει! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα