“Λύγισε” η Μαρία – VIDEO

16:49 5/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Μαρία Σάκκαρη έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στην αναμέτρησή της κόντρα στην Κίκι Μπέρτενς αλλά δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια με την εξαιρετική στο χώμα Ολλανδέζα τενίστρια να παίρνει το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο της Μαδρίτης.

Μετά από μια πολύ καλή πορεία μέχρι τα ημιτελικά της Κωνσταντινούπολης, σε ένα τουρνουά δίχως το μεγάλο όνομα είναι η αλήθεια, η Μαρία Σάκκαρη μπήκε στα “βαθιά νερά” μιας Premier διοργάνωσης όπως είναι το combined τουρνουά της Μαδρίτης με ήττα.

Ηταν δεδομένο ότι θα είχε δύσκολο έργο από τον πρώτο γύρο, και η 26χρονη Κίκι Μπέρτενς,

κάτοχος πέντε τίτλων στο χώμα, αποδείχτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη Μαρία που ηττήθηκε με 6-4, 6-4 από την Ολλανδέζα.

Η Νο20 τενίστρια στον κόσμο είδε την Ελληνίδα τενίστρια να μπαίνει πολύ εντυπωσιακά στο ματς και να προηγείται με 3-0 και 4-1 αλλά εκεί σταμάτησε το καλό κομμάτι της Σάκκαρη στον αγώνα.

Η Μπέρτενς έκανε πολλά λάθη στα πρώτα αυτά games αλλά μόλις άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της, άρχισε να δημιουργεί πολλά προβλήματα τόσο στο σερβίς όσο και στο baseline παιχνίδι της Μαρίας.

Η Ολλανδέζα σέρβιρε τρομερά και άρχισε να βρίσκει διαρκώς γραμμές κυρίως με το εξαιρετικό της forehand και πήρε πέντε σερί games φέρνοντας τούμπα το πρώτο σετ και κάνοντάς το δικό της.

Η Σάκκαρη έπαιζε καλά αλλά της έλειπε το κάτι παραπάνω που είναι το ζητούμενο όταν αγωνίζεσαι με αντιπάλους του επιπέδου της Μπέρτενς που δεν θα χαλαρώσουν στιγμή στον αγώνα.

Η Ολλανδέζα ήταν σοβαρή σε όλο το δεύτερο σετ και χρειάστηκε ένα break για να κλείσει υπέρ της το ματς με τη Μαρία να κάνει ό,τι μπορεί αλλά να μην μπορεί να βρει τις λύσεις για να ανατρέψει την κατάσταση κόντρα στη φετινή νικήτρια του Charleston.

Η Ελίνα Σβιτολίνα έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Ισπανική πρωτεύουσα κερδίζοντας την επικίνδυνη Αλιζέ Κορνέ με 6-2, 6-2 ενώ η φορμαρισμένη Καρολίν Γκαρσιά επικράτησε της…ντεφορμέ Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα με 6-1, 7-5.

Τη νίκη της ημέρας έκανε η θαυματουργή Ανέτ Κονταβέιτ που με ακόμα μία επιβλητική εμφάνιση στο χώμα, απέκλεισε τη Βίνους Γουίλιαμς με 3-6, 6-3, 6-2 πετυχαίνοντας την τέταρτη Τοπ10 νίκη της καριέρας της!

Εντυπωσιακή νίκη, το δίχως άλλο, και για την Κριστίνα Μλαντένοβιτς που κέρδισε πολύ πειστικά την φιναλίστ της Στουτγκάρδης, Κόκο Βαντεγουέι με 7-5, 6-0.

Η νικήτρια της Στουτγκάρδης, Καρολίνα Πλίσκοβα και η Ντάρια Κασάτκινα προκρίθηκαν επίσης στον δεύτερο γύρο.

Σάββατο, 5/5: 1ος γύρος Madrid Open

Bertens (Netherlands) beat Sakkari (Greece) 6-4 6-4

Svitolina (Ukraine) beat Korne (France) 6-2 6-2

Garcia (France) beat Cibulkova (Slovakia) 6-1 7-5

Martic (Croatia) beat Kuznetsova (Russia) 6-4 6-2

Mladenovic (France) beat Vandeweghe (USA) 7-5 6-0

Kontaveit (Estonia) beat V.Williams 3-6 6-3 6-2

Ka. Pliskova (Czech Republic) beat Vesnina (Russia) 6-4 6-2

Goerges (Germany) beat Babos (Hungary) 6-2 6-4

Arruabarena (Spain) beat Kostyuk (Ukraine) 6-3 4-6 6-2

Kasatkina (Russia) beat Wang (China) 7-5 7-6(6)

MADRID OPEN WOMEN’S DRAW l OOP (-1h) l TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post “Λύγισε” η ΜαρίαVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα