Φουλ πρόγραμμα σήμερα στην Μαδρίτη!

11:43 6/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Το Mutua Madrid Open ξεκίνησε χθες, Σάββατο, με τις πρώτες αναμετρήσεις για το γυναικείο ταμπλό. Σήμερα, Κυριακή, το πρόγραμμα είναι κάτι παραπάνω από… γεμάτο, με συνολικά 21 παιχνίδια στις γυναίκες, αλλά και τις πρώτες αναμετρήσεις στους άνδρες. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στην Ισπανία…

Με δυο μεγάλες εκπλήξεις στο γυναικείο ταμπλό ξεκίνησε το Σάββατο το Mutua Madrid Open. Πιο συγκεκριμένα, Βίνους Γουίλιαμς και Γέλενα Οσταπένκο αποχαιρέτησαν πρόωρα την διοργάνωση, αφού ηττήθηκαν στα ντεμπούτο τους.

Σήμερα, Κυριακή, το πρόγραμμα είναι γεμάτο με όλες τις εναπομείναντες αναμετρήσεις

του 1ου γύρου στις γυναίκες να είναι προγραμματισμένες για μέσα στην Κυριακή, ενώ θα διεξαχθούν και τα πρώτα δυο ματς του ανδρικού ταμπλό!

Στις 13:30GR η μονομαχία του ανερχόμενου Ντένις Σαποβάλοφ με τον Αμερικανό Τένις Σάντγκρεν θα ανοίξει την αυλαία των αναμετρήσεων στους άνδρες, ενώ στις 15:30GR θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Ρισάρ Γκασκέ με τον Τόμας Μπέρντιχ!

Στις γυναίκες, τα πρώτα τους παιχνίδια στην διοργάνωση της Ισπανίας θα δώσουν οι Σιμόνα Χάλεπ, Καρολίν Βοζνιάκι, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, Μαρία Σαράποβα και Βικτόρια Αζαρένκα.

Αρχικά, το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, Σιμόνα Χάλεπ, έχει αρκετά tricky δοκιμασία στον εναρκτήριο γύρο του Mutua Madrid Open, αφού θα παίξει κόντρα στην Εκατερίνα Μακάροβα στις 13:30GR.

Η Δανέζα Βοζνιάκι, στις 12:00GR θα αγωνιστεί απέναντι στην Αυστραλή Ντάρια Γκαβρίλοβα, σε ένα εξίσου επικίνδυνο παιχνίδι για την “Κάρο”.

Η ασταθέστατη φέτος και ταλαιπωρημένη αρκετά από τραυματισμούς, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, στις 17:00GR θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κινέζα Σουάι Πενγκ, σε έναν αγώνα στον οποίον δε χωράνε προβλέψεις.

Τι πρώην Νο1 στον κόσμο και νυν Νο53, Μαρία Σαράποβα, είχε δύσκολη κλήρωση στην Μαδρίτη και στον 1ο γύρο καλείται να υπερκεράσει τον σκόπελο της φορμαρισμένης Μιχαέλα Μουζερνέσκου από την Ρουμανία, η οποία προέρχεται από συμμετοχή στον τελικό του Prague Open της Τσεχίας. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 15:00GR.

Τέλος, η Βικτόρια Αζαρένκα, έχοντας μαζί της στην Μαδρίτη τον γιο της Λεό, θα τεθεί αντιμέτωπη με τον επικίνδυνη Σέρβα Αλεξάνδρα Κρούνιτς, σε αγώνα που είναι προγραμματισμένος για τις 15:00GR.

Άλλες ενδιαφέροντες αναμετρήσεις:

18:30GR Κβίτοβα-Τσουρένκο

18:00GR Ριμπαρίκοβα-Κόντα

16:30GR Εράνι-Μπάρτι

12:00GR Στόσουρ-Παβλιουτσένκοβα

13:30GR Στρίτσοβα-Σουάρεζ Ναβάρο

15:00GR Οσάκα-Ζανγκ

18:00GR Μέρτενς-Βαν Ούιτβανκ

MADRID OPEN MEN’S DRAW l OOP (-1h) l TV SCHEDULE

MADRID OPEN WOMEN’S DRAW l OOP (-1h) l TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Φουλ πρόγραμμα σήμερα στην Μαδρίτη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα