Δεν μισώ τον Φέντερερ

21:01 5/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ δεν φημολογούνται ότι έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, ωστόσο, ο Σέρβος τενίστας ξεκαθάρισε πως ουδέποτε έχει αισθανθεί αρνητικά συναισθήματα για τον Ελβετό σούπερσταρ.

Από τη στιγμή που ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με το Βαλκάνιο ταπεραμέντο του, “τάραξε” τα νερά με τον ερχομό του στο τουρ, η σχέση του με τον καλύτερο τενίστα στον κόσμο, Ρότζερ Φέντερερ δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο.

Οι δυο τους έχουν κατά καιρούς κάνουν δηλώσεις που δείχνουν, αν μη τι άλλο, ότι δεν είναι και οι καλύτεροι φίλοι με τον πατέρα του Νόλε,

Σρένταν, να μιλά υποτιμητικά για τον Ελβετό χαρακτηρίζοντας εντελώς ψευδή τα περί φιλίας Φέντερερ-Τζόκοβιτς πριν λίγο καιρό.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για την πορεία αυτής της σχέσης με εντελώς διαφορετική χροιά εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον Φέντερερ έστω και αν δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν φίλοι εκτός κορτ.

“Ποτέ δεν είχα θέματα με τον Ρότζερ. Πάντα του είχα απεριόριστο σεβασμό για την θετική επιρροή που είχε και σε μένα και στο τένις γενικότερα” ανέφερε ο Νόλε.

“Μαζί με τον Ράφα και τον Αντι, όλοι ανήκαμε στην ίδια γενιά και με βοήθησαν να γίνω ο παίκτης που έγινα. Γενικά, δεν μισώ κάποιον στη ζωή μου. Η λέξη “μίσος” δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου” ξεκαθάρισε.

“Το πιο σημαντικό είναι η σχέση που έχεις με τους ανταγωνιστές σου να διέπεται από δικαιοσύνη και σεβασμό. Εχουμε παίξει μεγάλα ματς που διακυβεύονταν μεγάλοι τίτλοι και πολλά χρήματα. Δεν ξέρω αν κάπου χωρά η φιλία μέσα σε αυτό. Χωρά όμως ο αλληλοσεβασμός”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεν μισώ τον Φέντερερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα