Και πώς να το χάσει; – VIDEO

19:47 5/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Ελίζ Μέρτενς έχασε μόλις ένα σετ σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά του Ραμπάτ στο Μαρόκο και παρά τη φιλότιμη προσπάθεια της Αλια Τομλιάνοβιτς, κατέκτησε τον τρίτο φετινό της τίτλο!

Η 22χρονη τενίστρια, Νο19 στον κόσμο, είναι σκέτη “φωτιά” φέτος στο τουρ και δίχως ακόμα να έχουμε φτάσει ούτε στα μέσα της σεζόν, έχει κερδίσει τρία τρόπαια!

Ειδικά ο κυριαρχικός τρόπος με τον οποίο κατέκτησε το Ραμπάτ στο οποίο ήταν η Νο1 τενίστρια του ταμπλό και το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, αποδεικνύει ότι της αρέσει ο ρόλος αυτός και, αν μη τι

άλλο, μπορεί να τον υπηρετήσει!

Η Βελγίδα τενίστρια κέρδισε στον τελικό του Μαροκινού Όπεν την πολύ φιλότιμη Αλια Τομλιάνοβιτς που παραλίγο να κάνει μια επική ανατροπή στο δεύτερο σετ πριν ηττηθεί τελικά με 6-2, 7-6(4) από την Μέρτενς.

Αυτός είναι ο τέταρτος συνολικά τίτλος της Βελγίδας που μένει να αποδείξει την αξία της και σε ακόμα μεγαλύτερου βεληνεκούς τουρνουά για να μπει, για τα καλά μετά, στην ελίτ του γυναικείου τένις.

Μετά από ένα μονόπλευρο πρώτο σετ που “καθάρισε” εύκολα η Μέρτενς με δύο breaks, η Τομλιάνοβτς βρέθηκε με διπλό break πίσω και στο δεύτερο σετ, στο 0-3, και όλα έδειχναν πως η Μέρτενς θα είχε ένα πολύ εύκολο απόγευμα.

Ωστόσο, η νεαρή Αυστραλή επιχείρησε κάτι σχεδόν αδύνατο και παραλίγο να τα καταφέρει επιστρέφοντας από το διπλό break και σώζοντας ένα match point της Μέρτενς στο 5-4.

Στο τελικό tie break όμως, και με το μομέντουμ να είναι θεωρητικά δικό της, δεν κατάφερε να οδηγήσει τον αγώνα σε τρίτο σετ και έτσι η Μέρτενς, απόλυτα δίκαια φυσικά, ανταμείφθηκε με το τρόπαιο της νικήτριας!

.@elise_mertens raises her third trophy of the year! #WTARabat pic.twitter.com/dYGBQ5KANs

WTA (@WTA) May 5, 2018

Κώστας Αϊτάκης

The post Και πώς να το χάσει; – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα