Με το δεξί Χάλεπ και Βοζνιάκι – VIDEO

15:11 6/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Σιμόνα Χάλεπ και Καρολίν Βοζνιάκι εμφανίστηκαν εντυπωσιακές στο ντεμπούτο τους στο Mutua Madrid Open και προκρίθηκαν χωρίς να χάσουν σετ στον 2ο γύρο του θεσμού. Σαμάνθα Στόσουρ και Σοράνια Κιρστέα πέρασαν επίσης, δια πυρός και σιδήρου…

Σπουδαίες εμφανίσεις για τις δυο κορυφαίες τενίστριες αυτήν την στιγμή, βάσει κατάταξης, στις πρεμιέρες τους στο combined χωμάτινο τουρνουά της Μαδρίτης, στην Ισπανία.

Η Χάλεπ και

η Βοζνιάκι έκαναν ότι ήθελαν τις αντιπάλους τους και χάνοντας μόλις ένα και τέσσερα γκέιμς αντίστοιχα στα παιχνίδια τους, έκλεισαν τις θέσεις τους στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Αρχικά, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της ημέρας στην Caja Magica, η “Κάρο”, επιβλήθηκε με 6-3, 6-1 της νεαρής Αυστραλής Ντάρια Γκαβρίλοβα, αν και στο πρώτο σετ τα… χρειάστηκε, ωσότου ανεβάσει κατακόρυφα τον ρυθμό της και ξεφύγει στο σκορ.

Η Δανέζα, Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, χρειάστηκε 1 ώρα και 31 λεπτά για να επικρατήσει και πλέον περιμένει να μάθει την αντίπαλό της, από την νικήτρια του ντέρμπι ανάμεσα στην Σάρα Εράνι και την Άσλεϊ Μπάρτι.

Η Ρουμάνα Χάλεπ από την πλευρά της, όχι απλά κέρδισε, αλλά προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Mutua Madrid Open με τον πλέον εμφατικό τρόπο, κερδίζοντας την πάντοτε υπολογίσιμη δύναμη, Εκατερίνα Μακάροβα, με το εντυπωσιακό 6-1, 6-0!

Μόλις 52 λεπτά χρειάστηκε η Νο1 τενίστρια στον κόσμο για να σφραγίσει το εισιτήριό της για την επόμενη φάση του θεσμού, όπου πηγαίνει για να αντιμετωπίσει την νικήτρια του αγώνα Μέρτενς-Βαν Ούιτβανκ, με άγριες διαθέσεις.

Η Σαμάνθα Στόσουρ ήταν επίσης εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της και κέρδισε το ντέρμπι κόντρα στην Ρωσίδα Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, αν και απόλεσε σετ.

Η πολύπειρη Αυστραλή επικράτησε μετά από 2 ώρες μάχης του Νο27 στην παγκόσμια κατάταξη με τελικό αποτέλεσμα 6-1, 6-7(2), 6-3 και περιμένει να μάθει αντίπαλο, από τον νικητή του αγώνα της Σλόαν Στίβενς με την Σίλβια Σόλερ Εσπινόζα.

Τέλος, άλλη μια Ρουμάνα, η Σοράνια Κιρστέα, έδειξε τις ικανότητες στην χωμάτινη επιφάνεια από τον 1ο κιόλας γύρο της διοργάνωσης στην Ισπανία, αφού κέρδισε την ανέκαθεν εξαιρετική στην κόκκινη επιφάνεια Κατερίνα Σινιάκοβα.

Η Κιρστέα, Νο35 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, επιβλήθηκε της νεαρής Τσέχας μετά από 2 ώρες και 5 λεπτά με σκορ 6-4, 2-6, 6-4 και στον 2ο γύρο θα παίξει απέναντι στην Ντάρια Κασάτκινα, Νο14 του ταμπλό.

Η Πορτορικανή Μόνικα Πούιγκ προκρίθηκε επίσης στην επόμενη φάση, νικώντας την Ζαρίνα Ντιγιάς από το Καζακστάν με 6-4, 2-6, 6-2. Στον 2ο γύρο η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο το 2016, θα αγωνιστεί με την νικήτρια του ματς της Πέτρα Κβίτοβα με την Λέσια Τσουρένκο.

Κυριακή 6/5: 1ος Γύρος Mutua Madrid Open, Γυναίκες

Halep (Roumania) beat Makarova (Russia) 6-1, 6-0

Wozniacki (Denmark) beat Gavrilova (Australia) 6-3, 6-1

Cirstea (Roumania) beat Siniakova (Czech Republic) 6-4, 2-6, 6-4

Stosur (Australia) beat Pavlyuchenkova (Russia) 6-1, 6-7(2), 6-3

Puig (Puerto Rico) beat Diyas (Kazakhstan) 6-4, 2-6, 6-2

Pera (USA) beat Sabalenka (Belarus) 6-4, 2-6, 6-3

MADRID OPEN WOMEN’S DRAW l OOP (-1h) l TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με το δεξί Χάλεπ και Βοζνιάκι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα