Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Λιντζ

Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει αυτή την εβδομάδα στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό της στον καρπό, που την άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης από το US Open και έπειτα…

Η κορυφαία Ελληνίδα, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στο International τουρνουά της WTA, στο Λιντζ της Αυστρίας (250.000$).

Η κλήρωση του θεσμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, με την Μαρία

να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της την Τρίτη στη διοργάνωση.

Η 24χρονη είναι το Νο6 του ταμπλό και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της αντιμετωπίζοντας μια τενίστρια που θα προέρχεται από τα προκριματικά. Αν προκριθεί στον 2ο γύρο, η Μαρία θα παίξει απέναντι σε μια εκ των Άννα Μπλίνκοβα (Νο66) και Κατερίνα Κόζλοβα (Νο83).

Στα προημιτελικά, διασταυρώνεται με τη Νο1 τενίστρια του ταμπλό και ιδιαίτερα φορμαρισμένη τις τελευταίες ημέρες, Κίκι Μπέρτενς. Η Ολλανδή έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο China Open την περασμένη εβδομάδα και μόνο χαμηλό εμπόδιο δεν θα είναι.

Στα ημιτελικά, εφόσον φτάσει εκεί, η Μαρία θα παίξει κόντρα σε μια εκ των Γιούλια Γκέργκες και Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Από το κάτω μέρος του ταμπλό, ξεχωρίζουν τα ονόματα των Μπελίντα Μπένσιτς και Ντόνα Βέκιτς, που είναι Νο2 και Νο4 αντίστοιχα. Υπολογίσιμα εμπόδια, είναι και αυτά των Γέλενα Οσταπένκο, Μπάρμπορα Στρίτσοβα και Κατερίνα Σινιάκοβα.

Πιθανοί προημιτελικοί

Μπέρτενς – Σάκκαρη

Γκέργκες – Παβλιουτσένκοβα

Βέκιτς – Αλεξάντροβα

Μπένσιτς – Στρίτσοβα

UPPER AUSTRIA LADIES LINZ SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Λιντζ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα