Στέφανος για Τιμ: “Είναι τεράστιος μαχητής” – VIDEO

Παρά τη δεδομένη πίκρα για την απώλεια του τίτλου στο Πεκίνο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επαίνεσε τη μαχητικότητα που επέδειξε ο Ντομινίκ Τιμ να επιστρέψει από σετ και break πίσω.

Ήθος και στην πικρή ήττα του από τον Ντομινίκ Τιμ έδειξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα λόγια που είπε μετά τον αγώνα του στον τελικό του Πεκίνου.

Ο 21χρονος τενίστας επαίνεσε τον αντίπαλό

του για τη μαχητικότητα που έδειξε ενώ τον χαρακτήρισε σαν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

“Ο Ντομινίκ είναι πολύ σκληρός αντίπαλος. Δεν σε αφήνει να κερδίσεις. Πάντα θα βρει τις λύσεις με κάποιον τρόπο και θα σε στριμώξει. Το αξίζει πεντακάθαρα και συγχαρητήρια για την ομάδα του. Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για μένα” κατέληξε με θετικό τρόπο ο Στεφ.

Από την άλλη, ο Τιμ…επαίνεσε τον εαυτό του και χαρακτήρισε τον αγώνα με τον Τσιτσιπά σαν έναν εκ των καλύτερων της καριέρας του!

“Ειλικρινά, ήταν από τα καλύτερα ματς της ζωής μου. Ισοφάρισα την καλύτερη σεζόν μου με τέσσερις τίτλους και δεν είχα κερδίσει ποτέ πάνω από ένα ματς στην Κίνα. Οπότε είναι φανταστικά να είμαι εδώ με το τρόπαιο!”.

Με τον Masters τίτλο στο Indian Wells και το 500ρι στο Πεκίνο, ο Τιμ δείχνει φέτος ξεκάθαρα ότι έχει ξεπεράσει το επίπεδο του εξαιρετικού χωμάτινου τενίστα που είχαμε δει στην πρώτη φάση της καριέρας του.

Κώστας Αϊτάκης

The post Στέφανος για Τιμ: “Είναι τεράστιος μαχητής” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα