Γέμισε το Qi-Zhong σε προπόνηση του Φέντερερ – VIDEO

Πάνω από 17,000 Κινέζοι συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στην καθιερωμένη Roger Federer Fan Day, λίγο πριν την πρεμιέρα του Shanghai Masters στην Κίνα.

Ο Βασιλιάς του τένις, αποθεώθηκε από τους χιλιάδες θαυμαστές του και είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με τους Μάριν Τσίλιτς και Γου Ντι ενώ έπαιξε και μπάσκετ με δύο διάσημους Κινέζους μπασκετμπολίστες.

“Οι φίλαθλοι πάντα μου δείχνουν πόσο ενθουσιασμένοι

και ευτυχισμένοι είναι. Σημαίνει πολλά για μένα αυτό. Αυτό που συμβαίνει εδώ, με τους φιλάθλους που κινούνται μαζικά και εκδηλώνονται τόσο πολύ, δεν συμβαίνει πουθενά αλλού” είπε ο Ρότζερ Φέντερερ στη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή.

Ο 38χρονος Ελβετός μίλησε και για την επιστροφή του Άντι Μάρει στο tour, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του που βρέπει και πάλι υγιή τον Σκωτσέζο πρωταθλητής.

“Ήταν πολύ ωραία που τον είδα ξανά και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε λίγο. Είναι πολύ ωραίο για το tour και για εμάς τους τενίστες, να έχουμε πίσω έναν αθλητή που σεβόμαστε πολύ. Ο Άντι δεν έχει εχθρούς. Χρειαζόμαστε τέτοιους τύπους που είναι παράδειγμα σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης. Κάθε εβδομάδα γίνεται και καλύτερος και αυτό είναι πολύ σπουδαίο” υπογράμμισε ο Φέντερερ.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, έχει δύσκολη κλήρωση στη Σαγκάη αφού στο 2ο γύρο θα περιμένει έναν εκ των Άλμπερτ Ράμος ή Μάριν Τσίλιτς ενώ στο quarter του βρίσκονται επίσης Γκοφάν και Ζβέρεφ.

“Η κλήρωση ήταν δύσκολη εδώ. Εξαρτάται λίγο και από τον αντίπαλό σου. Δεν βρίσκεται κάθε παιχνίδι στη δική μου ρακέτα, δυστυχώς αλλά νιώθω ότι έχω καλή ενέργεια για να κάνω ένα δυνατό τελείωμα στη σεζόν” πρόσθεσε ο Ελβετός.

The post Γέμισε το Qi-Zhong σε προπόνηση του Φέντερερ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα