Πάτησε Σαγκάη και έρχεται με φόρα από το Τόκιο – VIDEO

Τις εμφανίσεις στην Ιαπωνία, ελπίζει να επαναλάβει ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Masters της Σαγκάης

Λίγες, μόλις, ώρες μετά την κατάκτηση του Japan Open, στο ντεμπούτο του στο Τόκιο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε στη Σαγκάη και ετοιμάζεται για μια πολύ δυνατή εβδομάδα, στο τελευταίο και σημαντικότερο τουρνουά του Ασιατικού swing.

Χαμογελαστός και ευδιάθετος, ο Σέρβος δέχθηκε θερμή υποδοχή από Κινέζους που τον ακολούθησαν μέχρι τον ανελκυστήρα, συνοδευόμενος από τον

διευθυντή των αγώνων, Μάικλ Λουεβάνο και την προσωπική του φρουρά.

Ο Νόλε πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό τουρνουά στο Τόκιο, όπου δεν έχασε σετ και έφτασε στον 76ο τίτλο της καριέρας του.

“Το επίπεδό μου ήταν αρκετά πιο υψηλό, σε σχέση με τους πρόσφατους μήνες. Ελπίζω να διατηρήσω αυτό το επίπεδο και στη Σαγκάη” είχε δηλώσει νωρίτερα ο Τζόκοβιτς που είναι ο υπερασπιστής του τίτλου στο Shanghai Masters, έχοντας τέσσερις τίτλους στην Κινέζικη μεγαλούπολη.

Ο 32χρονος Σέρβος, επιθυμεί διακαώς την επιτυχημένη υπεράσπιση του τίτλου του στη Σαγκάη, προκειμένου να βελτιώσει κατά πολύ τις πιθανότητές του, ώστε να τερματίσει για 6η φορά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Το έργο του δεν θα είναι εύκολο αφού στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Σαποβάλοφ ενώ στο ταμπλό του βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον οποίον διασταυρώνεται στα προημιτελικά.

SHANGHAI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

The post Πάτησε Σαγκάη και έρχεται με φόρα από το Τόκιο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα