Εκδίκηση στο χώμα! – VIDEO

16:28 5/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ πήρε εκδίκηση για την ήττα του στο Αυστραλιανό Όπεν από τον Χίον Τσανγκ και θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Μόναχο στον τελικό της Κυριακής!

Είχε παραδεχτεί πως εκείνη η ήττα στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν από τον Χίον Τσανγκ τον είχε επηρεάσει.

Ειδικά εκείνο το χαμένο πέμπτο σετ που ολοκληρώθηκε με 6-0 υπέρ του Νοτιοκορεάτη που

άφησε πολύ κακές εντυπώσεις για το πνευματικό κομμάτι του νεαρού Γερμανού.

Τελικά, σε πάτριο έδαφος, το Μόναχο της Γερμανίας, εκεί που πέρσι πανηγύρισε τον πρώτο του χωμάτινο τίτλο, ο Ζβέρεφ πήρε την εκδίκησή του από τον Τσανγκ μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση-νίκη στον ημιτελικό με 7-5, 6-2.

Προϊόντος του τουρνουά, ο Σάσα παίζει ολοένα και καλύτερο τένις έχοντας αφήσει στην άκρη το πολύ επιθετικό παιχνίδι και “χτίζοντας” περισσότερο τους πόντους στα ράλι δείχνοντας μεγαλύτερη υπομονή.

Αυτό ακριβώς χρειάστηκε να κάνει κόντρα σε έναν δεινό baseliner όπως είναι ο Τσανγκ και το έπραξε θαυμάσια συνδυάζοντας καλοζυγισμένα σερβίς και πολύ καλό παιχνίδι από τη βασική γραμμή.

Το πρώτο κομμάτι του αγώνα ήταν πάντως αρκετά ασταθές εκατέρωθεν με τον Τσανγκ να παίρνει στην αρχή προβάδισμα με 3-0, τον Ζβέρεφ να απαντά με πέντε αναπάντητα games και να σερβίρει για το σετ στο 5-3 αλλά ο Νοτιοκορεάτης του το στέρησε ισοφαρίζοντας σε 5-5!

Ωστόσο, το σερβίς του τον πρόδωσε για τρίτη φορά και ο Σάσα δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη παίρνοντας το κομβικό πρώτο σετ που του έδωσε “φτερά” για να μπει πολύ καλύτερα στο δεύτερο.

Εκεί, έδειξε τις τρομερές δυνατότητες που έχει στο χώμα παίζοντας υποδειγματικά και παίρνοντας γερό προβάδισμα με 5-1, ουσιαστικά τελείωσε τις ελπίδες του Τσανγκ για κάτι περισσότερο.

Είναι ήδη στον τελικό του Μονάχου κυνηγώντας τον πρώτο φετινό του τίτλο, δείχνει στη φετινή χωμάτινη σεζόν να παίζει πολύ ώριμα και μένει να δούμε αν θα κάνει, στο επερχόμενο Ρολάν Γκαρός, την “βαθιά” πορεία σε Slam που περιμένουμε από αυτόν την τελευταία διετία.

Οπως αναμενόταν, ο αντίπαλος του Σάσα στον μεγάλο τελικό της Κυριακής θα είναι ο συμπατριώτης και πολυνίκης του θεσμού Φίλιπ Κολσράιμπερ που κέρδισε εύκολα τον Μαξιμίλιαν Μάρτερερ με 6-2, 6-4.

Σάββατο, 5/5: Ημιτελικοί Munich Open

A.Zverev (Germany) beat Chung (S.Korea) 7-5 6-2

Kohlschreiber (Germany) beat Marterer (Germany) 6-2 6-4

DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκδίκηση στο χώμα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα