Δυο νίκες από το όνειρο

11:33 5/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει προκριθεί στον δεύτερο συνεχόμενο ημιτελικό του σε ΑΤΡ διοργάνωση και σήμερα, Σάββατο, θα αγωνιστεί κόντρα στον Ζοάο Σόουζα με φόντο την είσοδό του στον τελικό του Millenium Estoril Open. Παρακάτω το πρόγραμμα της ημέρας στην Πορτογαλία…

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προελαύνει στο Εστορίλ της Πορτογαλίας, αφού έχει περάσει ήδη στα ημιτελικά της διοργάνωσης έχοντας κάνει κάποιες εξαιρετικές νίκες και οδεύει προς τον πρώτο του τίτλο σε επίπεδο ΑΤΡ!

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται μόλις δυο

νίκες μακριά από το όνειρο, όμως μόνο εύκολη δεν θα είναι η διαδρομή του από εδώ και στο εξής, μιας και η κούραση άρχισε να βαραίνει τους ώμους του, με τους εναπομείναντες αντιπάλους παράλληλα, να είναι πολύ επικίνδυνοι.

Σήμερα, ο 19χρονος Στέφανος καλείται να αντιμετωπίσει στις 17:00GR – Cosmote Sport 6 HD τον “γηπεδούχο” Πορτογάλο Ζοάο Σόουζα, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του την πλειοψηφία των φιλάθλων που θα βρεθούν στις κερκίδες του court.

Ο Τσιτσιπάς ναι μεν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όμως μετά από δυο εβδομάδες γεμάτες τένις, δεν είναι απίθανο τα σημάδια κόπωσης να γίνουν εμφανέστατα στον ημιτελικό απέναντι στον 29χρονο.

Ο Σόουζα αναγεννιέται όποτε αγωνίζεται μπροστά στο κοινό του και έτσι ψάχνει τον πρώτο του τίτλο επί Πορτογαλικού εδάφους, έχοντας φέτος πολλές πιθανότητες να το πετύχει.

Ο Τσιτσιπάς πάντως, δεν σκοπεύει να του κάνει… δώρο τη νίκη, και όντας φαβορί θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να προκριθεί στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό του σε ΑΤΡ διοργάνωση!

Στον δεύτερο ημιτελικό της ημέρας, ο υπερασπιστής του τίτλου στο Εστορίλ Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, θα αντιμετωπίσει τον νεαρό Αμερικανό Φρανσίς Τιαφό στις 18:30GR.

MILLENIUM ESTORIL OPEN DRAW | OOP (-2h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δυο νίκες από το όνειρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα