Ασταμάτητος ο Ζβέρεφ, “σφράγισε” το ντέρμπι (vids)

Ο φοβερός και τρομερός Αλεξάντερ Ζβέρεφ πέτυχε την 28η νίκη του στους τελευταίους 30 αγώνες του στο Tour και προκρίθηκε εντυπωσιακά στα ημιτελικά του Paris Masters, θέτοντας νοκ-άουτ τον Κάσπερ Ρουντ.

Σερβίροντας για ακόμη μια φορά σαν ρομπότ, ο 24χρονος Γερμανός δεν άφησε τον αντίπαλό του να φτάσει σε break και με straight sets πανηγύρισε την 8η συνεχόμενη νίκη του.

Μετά από 96 λεπτά αγώνα, ο Ζβέρεφ επικράτησε του Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ με 7-5, 6-4 και “έκλεισε” την τελική “4αδα” του θεσμού, όπου θα συναντήσει

τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου.

Rematch set @AlexZverev sees off Ruud 7-5 6-4 to reach the Paris semi-finals, where he will face Medvedev in a remake of last year’s final!#RolexParisMasters pic.twitter.com/MYK4PVEUZX

Tennis TV (@TennisTV) November 5, 2021

Ο Νο4 τενίστας του κόσμου παρέδωσε ακόμη ένα σεμινάριο από τη βασική γραμμή, πέρασε 74% των 1ων σερβίς του και κερδίζοντας 45/58 πόντους πίσω από το σερβίς του, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Ρουντ.

Σπουδαίο ματς από τον Γερμανό, ο οποίος με ένα break σε κάθε set (2/10 break points) έφτασε στην πρόκριση και άφησε με γλυκόπικρη γεύση τον Νορβηγό, ο οποίος ναι μεν εξασφάλισε στο Παρίσι τη συμμετοχή του στα ΑΤΡ Finals, αλλά δεν μπόρεσε να προκριθεί στον παρθενικό ημιτελικό της καριέρας του, σε Masters τουρνουά που δεν διεξάγεται στο χώμα.

See you in Turin, @CasperRuud98 #RolexParisMasters pic.twitter.com/op4WTy7sEb

Tennis TV (@TennisTV) November 5, 2021

Με αυτή τη νίκη, ο Ζβέρεφ εξασφάλισε και την επιστροφή του στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης από την ερχόμενη εβδομάδα. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο ματς του κόντρα στον Μεντβέντεφ, ο “Σάσα” τη Δευτέρα θα αφήσει στο Νο4 τον Στέφανο Τσιτσιπα.

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ασταμάτητος ο Ζβέρεφ, “σφράγισε” το ντέρμπι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα