Προς ακύρωση και το Brisbane International

Μετά από το Kooyong Classic, ένα ακόμη warm-up τουρνουά στην Αυστραλία οδηγείται προς αναβολή για 2η συνεχόμενη χρονιά. 

Την αποκάλυψη έκανε ο διευθυντής του τουρνουά, Μαρκ Χαντλεϊ, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθεί καθώς δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για το θέμα των ανεμβολίαστων παικτών. 

Τα τελευταία 11 χρόνια το συγκεκριμένο τουρνουά ήταν ο “πρόλογος” για το Australian Open,

τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες, καθώς συμμετείχαν πολύ σημαντικά ονόματα, όπως αυτά των Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ και Άντι Μάρεϊ. 

Από το 2020 το τουρνουά παρέμεινε στο καλεντάρι της WTA, ενώ το αντίστοιχο των ανδρών (250) αντικαταστάθηκε από το ATP Cup

“Το Μπρίσμπεϊν αποτελεί μέρος της περιοδείας της Αυστραλίας που κορυφώνεται στο Australian Open και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε μέρος αυτής. Είμαστε ένα σημαντικό τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν σημαντικοί παίκτες τα τελευταία 11 χρόνια.”, δήλωσε ο Χάντλεϊ.

Πέρσι δεν τα καταφέραμε, αλλά φέτος ελπίζουμε τελικά να μπορέσουμε να κάνουμε το τουρνουά και να συνεχίσουμε για ακόμη 11 χρόνια μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες (σ.σ 2032 Μπρίσμπεϊν). Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε ακόμα κι αύριο να βγει και να αλλάξει τα πράγματα.”

“Είμαστε σε συνεχή επαφή κι αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο γεγονός στο Μπρίσμπεϊν.”.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Προς ακύρωση και το Brisbane International appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα