Στα ημιτελικά του Ηρακλείου η ασταμάτητη Ματούλα

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις συνεχίζονται για τη Μάρθα Ματούλα η οποία παραχώρησε μόλις 2 games στον προημιτελικό απέναντι στην Σλοβάκα και Νο5 του ταμπλό, Σοφία Μιλάτοβα στο 6-2, 6-0 το οποίο της έδωσε την πρόκριση για ημιτελικά του τουρνουά των 15.000$ στο Ηράκλειο! 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα που η Ελληνίδα τενίστρια φτάνει στα ημιτελικά διοργάνωσης ITF μετά από εκείνη του Οκτωβρίου στη Σωζόπολη της Βουλγαρίας όπου έφτασε μέχρι τον τελικό.

Η Ματούλα

ήταν συνεπής από τη θέση του service, κέρδισε τα 6/7 service-games, αλλά και 73 πόντους έναντι μόλις 48 της αντιπάλου της. 

Αν και δέχθηκε break στο 6ο game του 1ου set με την Μιλάτοβα να μειώνει σε 4-2, από εκεί και πέρα η Ματούλα κατέκτησε τα επόμενα 8 games και παράλληλα εξασφάλισε την πρόκριση στην 4άδα. 

Εκεί η Ματούλα θα αντιμετωπίσει την Γερμανίδα και Νο4 του ταμπλό, Άνα Γκάμπριτς η οποία επικράτησε της Ελένη Χριστοφή με 6-2, 6-1. 

Στους άνδρες ο Αριστοτέλης Θάνος πάλεψε απέναντι στον Αμερικανό (Νο4 του ταμπλό), Κάιλ Σίλιγκ, με τον Έλληνα πρωταθλητή να γνωρίζει την ήττα με 6-1 7-5, μετά από 95 λεπτά. 

Λίγο αργότερα ο Θάνος μαζί με τον Κύπριο τενίστα, Σέργη Κυρατζή ηττήθηκαν στον ημιτελικό του διπλού από τους Μάρκους Έρικσον (Σουηδία) και Μάθιου Ρόμιος (Αυστραλία) με 6-2, 6-2 μένοντας εκτός τελικού. 

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Στα ημιτελικά του Ηρακλείου η ασταμάτητη Ματούλα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα