Ασταμάτητη η Οσάκα, μπήκε προημιτελικά (vids)

Κεφάτη, φορμαρισμένη και έτοιμη να φτάσει μέχρι τέλους στο Miami Open, παρουσιάζεται η Ναόμι Οσάκα στις πρώτες αναμετρήσεις της στην Φλόριντα.

Η 24χρονη Γιαπωνέζα κέρδισε με straight sets -και- την Άλισον Ρίσκε (Νο50), έφτασε τις τέσσερις σερί επικρατήσεις της στο τουρνουά και “έκλεισε” τη θέση της στις “8” καλύτερες του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα και Νο9 του ταμπλό, Ντανιέλ Κόλινς.

Μετά από μια ώρα και 32 λεπτά αγώνα, η Οσάκα επικράτησε της Ρίσκε με 6-3, 6-4, εκμεταλλεύτηκε

την εξαιρετική ημέρα που βρέθηκε πίσω από το σερβίς της και συνεχίζει στο Miami Open, χωρίς να έχει χάσει ακόμη set!

Hitting her stride in Miami

@naomiosaka sets up an enticing quarterfinal clash with Collins after a straight-sets win over Riske!#MiamiOpen pic.twitter.com/1QR09QDOEv

wta (@WTA) March 28, 2022

Η πρώην Νο1 και νυν Νο77 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε 46/73 πόντους πίσω από το σερβίς της, δέχθηκε μόλις ένα break από την αντίπαλό της, όμως επέστρεψε από το 0-2 του 2ου set και “σφράγισε” τη straight sets νίκη της, κατακτώντας έξι από τα τελευταία οκτώ games του ματς.

Αν καταφέρει και φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου στο Μαϊάμι, η Οσάκα θα επιστρέψει στο Top30 της παγκόσμιας κατάταξης μετά από 2,5 μήνες.

Η επόμενη αντίπαλός της, Ντανιέλ Κόλινς, νωρίτερα μέσα στην ημέρα πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Νο8 του ταμπλό, Ονς Ζαμπέρ, με 6-2, 6-4. Η Αμερικανίδα διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο, ενώ πριν λίγες εβδομάδες έπαιξε στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν.

She’s gonna take some stopping

Danielle Collins blitzes past Jabeur to reach the #MiamiOpen quarterfinals!

Faces the winner of Riske vs. Osaka pic.twitter.com/4MCZZwsA1E

wta (@WTA) March 28, 2022

MIAMI OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Ασταμάτητη η Οσάκα, μπήκε προημιτελικά (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα