Αποφασιστικά στον 4ο γύρο ο Μεντβέντεφ (vids)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ όντας απόλυτα προσηλωμένος στο στόχο του, έκανε καλή εμφάνιση και πέτυχε τη 2η συνεχόμενη νίκη του στο Μαϊάμι, κερδίζοντας τον Πέδρο Μαρτίνεζ το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Ρώσος, Νο1 του ταμπλό στο Miami Open, επικράτησε του Ισπανού αντιπάλου του (Νο47) με 6-3, 6-4 μετά από 84 λεπτά αγώνα και “σφράγισε” τη θέση του στους “16” καλύτερους της διοργάνωσης, για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον φοβερό Αμερικανό,

Τζένσον Μπρούκσμπι (Νο39), ο οποίος επέστρεψε από 0-4 πίσω στο 3ο set της αναμέτρησής του με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, κέρδισε έξι(!) σερί games και πήρε απίθανη πρόκριση με 6-3, 5-7, 6-4.



Ο Μεντβέντεφ, πλέον απέχει δυο νίκες από την είσοδό του στα ημιτελικά του 1000αριού τουρνουά της Φλόριντα, που ταυτόχρονα θα σημάνει και την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου του, στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης!

Για να κερδίσει τον Μαρτίνεζ και να περάσει στον 4ο γύρο, ο 26χρονος σέρβιρε 14 άσους, έπαιξε με 80% επιτυχίας πίσω από το 1ο σερβίς του και κερδίζοντας 41/55 πόντους όταν σέρβιρε, δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αντίπαλό του.

Με 3/6 break points ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Μεντβέντεφ, που για 2ο συνεχόμενο ματς στο Μαϊάμι, δεν έχασε περισσότερα από επτά games. Στο ντεμπούτο του, είχε χάσει έξι, από τον Άντι Μάρεϊ.



MIAMI OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Αποφασιστικά στον 4ο γύρο ο Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα