Βιλάντερ: “Φαβορί ο Τζόκοβιτς στο Roland Garros” (vid)

O Ματς Βιλάντερ είναι πεπεισμένος ότι αν ο Νόβακ Τζόκοβιτς καταφέρει να βρει αγωνιστικό ρυθμό πριν από το Roland Garros, θα είναι το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και του 3ου προσωπικού του Grand Slam στο Παρίσι. 

Αν και ο Σέρβος έχει παίξει μόλις τρεις αγώνες μέσα στο 2022 λόγω της εμβολιαστικής του κατάστασης που του περιορίζει την αγωνιστική του δραστηριότητα, φαίνεται ότι είναι έτοιμος για να συμμετάσχει

σε μια σειρά από τουρνουά στη χωμάτινη περίοδο, πριν από το Roland Garros

Για την ώρα ο Τζόκοβιτς έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί στο 1ο χωμάτινο 1000άρι της σεζόν στο Μόντε Κάρλο (10-17/4), ενώ στη συνέχεια θα παίξει και στο Serbia Open (18-24/4) στο Βελιγράδι, ενώ μεγάλες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί και στη Μαδρίτη (ξεκινάει 1η Μαΐου) χωρίς αυτό όμως να έχει επιβεβαιωθεί. 

“Φυσικά ο Τζόκοβιτς θα ήθελε να παίξει περισσότερα παιχνίδια”, είπε μεταξύ άλλων ο 7 φορές κάτοχος Grand Slam. “Πιστεύω ότι αν παίξει ακόμα τρία τουρνουά και ίσως 10-15 αγώνες τότε θεωρώ ότι θα είναι το μεγάλο φαβορί στο Παρίσι. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί λίγη αυτοπεποίθηση ενόψει Roland Garros.”



To Roland Garros θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 22 Μαΐου – 5 Ιουνίου

The post Βιλάντερ: “Φαβορί ο Τζόκοβιτς στο Roland Garros” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα