Αζαρένκα: “Δεν έπρεπε να παίξω, ήταν λάθος” (vids)

Η Βικτώρια Αζαρένκα συνεχίζει να μην βρίσκεται στην καλύτερη ψυχική κατάσταση, καθώς μετά από την κατάρρευση την περασμένη εβδομάδα στο Indian Wells ήρθε και η ξαφνική εγκατάλειψη στα μέσα του 2ου set κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την 16χρονη Τσέχα Λίντα Φρουβίρτοβα κι ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 6-2, 3-0.

“Δεν έπρεπε να παίξω σήμερα, ήταν λάθος.”, παραδέχθηκε με δήλωσή της μετά το τέλος του αγώνα. Νωρίτερα η πρώην Νο1 του κόσμου, είχε φωνάξει προς το box της “γιατί

είμαι εδώ;”

“Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ αγχωτικές στην προσωπική μου ζωή. Στο τελευταίο παιχνίδι έβγαλε πολλά από μέσα μου, ωστόσο ήθελα να παίξω μπροστά σε ένα υπέροχο κοινό, το οποίο με βοήθησε να τα καταφέρω στον πρώτο μου αγώνα.”

“Ήθελα να βγω στο court και να προσπαθήσω, αλλά ήταν λάθος. Πάντα ανυπομονώ για τις προκλήσεις του κάθε παιχνιδιού, αλλά σήμερα με ξεπέρασε. Πρέπει να μάθω από αυτό. Ελπίζω να κάνω ένα διάλειμμα και να καταφέρω να επιστρέψω.”

“Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους για ό,τι συνέβη. Θα ήθελα να συγχαρώ την αντίπαλό μου και να της ευχηθώ καλή επιτυχία για τη συνέχεια του τουρνουά και στο ξεκίνημα της επαγγελματικής της καριέρας.”

Wow…. pic.twitter.com/SuVWW7cQZ1

— Marty (@Svitoflopina) March 27, 2022

MIAMI OPEN WOMEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Αζαρένκα: “Δεν έπρεπε να παίξω, ήταν λάθος” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα