Ζωντανός ο υπερασπιστής στο Μαϊάμι (vids)

Ο Χούμπερτ Χούρκατς “απέδρασε” στα τρία sets από το ντέρμπι με τον Άσλαν Καράτσεφ και έμεινε ζωντανός στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε πέρυσι στο Miami Open.

Ο Πολωνός, Νο10 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επικράτησε του Ρώσου αντιπάλου του με 7-5, 4-6, 6-3 και πέρασε στους “16” καλύτερους του Masters της Φλόριντα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νοτιοαφρικανό, Τζορτζ Λόιντ Χάρις (Νο44), ο οποίος από την πλευρά του κέρδισε μετά από μεγάλη μάχη, τον Γιοσίτο Νισιόκα (Νο96), με 7-6(5), 4-6, 7-5.

lang="en">Hubi in his servebot era

Behind *24* aces, @HubertHurkacz battles through Karatsev 7-5 4-6 6-3 to pursue his title defence in Miami!#MiamiOpen pic.twitter.com/t2ufvA2Qfl

Tennis TV (@TennisTV) March 28, 2022

Αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη του Χούρκατς στη διοργάνωση, μετά και την περυσινή τρομερή πορεία του, μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου.

Για να αποκλείσει τον Καράτσεφ, χρειάστηκε να βγάλει… άσους από το μανίκι του. Πιο συγκεκριμένα, σέρβιρε 24(!), κέρδισε 66/89 πόντους πίσω από το σερβίς του και με 2/4 break points, έφτασε στη σημαντική πρόκριση.

Ο Καράτσεφ δεν βρήκε λύσεις στα μεγάλα σερβίς του Χούρκατς, απώλεσε δυο break points στο εναρκτήριο game του 3ου set και αφού δεν πήρε εκεί προβάδισμα, λίγες στιγμές αργότερα ηττήθηκε, χωρίς να καταφέρει να πιέσει περισσότερο τον Πολωνό.

MIAMI OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Ζωντανός ο υπερασπιστής στο Μαϊάμι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Ζωντανός, Μαϊάμι,zontanos, maiami