Φρουβίρτοβα: “Αισθάνομαι απίστευτα”

Μπορεί η ξαφνική αποχώρηση της Βικτώρια Αζαρένκα να τράβηξε την προσοχή των ΜΜΕ, αφήνοντας σε 2η μοίρα την πρόκριση της εκπληκτικής 16χρονης Λίντα Φρουβίρτοβα, ωστόσο η Τσέχα αν και δεν ήθελε να σφραγιστεί με αυτόν τον τρόπο η μεγαλύτερη πρόκριση της μέχρι τώρα καριέρας της, δήλωσε ότι διανύει τις καλύτερες ημέρες της ζωής της. 

Η Φρουβίρτοβα προηγήθηκε με 6-2, 3-0 προτού η Λευκορωσίδα και πρώην Νο1 του κόσμου εγκαταλείψει την αναμέτρηση χωρίς καν να εξηγήσει τους λόγους, με την 16χρονη να γίνεται

η νεαρότερη παίκτρια που εξασφαλίζει την πρόκριση στον 4ο γύρο της διοργάνωσης, μετά τις Μαρία Σαραπόβα και Τατιάνα Γκολοβίν το 2004. 

“Αισθάνομαι απίστευτα. Δεν ξέρω καν τι να πω, έχω χάσει τα λόγια μου”, είπε μετά τη νίκη η 16χρονη. “Φυσικά δεν ήθελα να τελειώσει έτσι, οπότε ό,τι κι αν είναι εύχομαι στη Βίκα γρήγορη ανάρρωση.”

“Στο Μαϊάμι ζω τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου αυτή την εβδομάδα και θα το θυμάμαι για πάντα”, δήλωσε η Νο279 του κόσμου. 

Θυμίζουμε ότι για να φτάσει στον 4ο γύρο, η Φρουβίρτοβα χρειάστηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μουροβούνιας, Ντάνκα Κόβινιτς, ενώ αμέσως μετά επικράτησε και της Βελγίδας Ελίζε Μέρτενς. 

Πριν από του τουρνουά της Φλόριντα, η Φρουβίρτοβα μετρούσε μόλις τρεις νίκες στο WTA Tour, σε Τσάρλεστον και Κλίβελαντ την περσινή σεζόν. 

Στη φάση των “16” η Τσέχα θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα και Νο6 του κόσμου, Πάουλα Παντόσα. 

MIAMI OPEN WOMEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Φρουβίρτοβα: “Αισθάνομαι απίστευτα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φρουβίρτοβα, “Αισθάνομαι ”,frouvirtova, “aisthanomai ”