Λεντλ: “Ο Μάρεϊ μπορεί να καταφέρει σπουδαία πράγματα ξανά”

Ο προπονητής του Άντι Μάρεϊ και θρύλος του αθλήματος Ίβαν Λεντλ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το πρώην Νο1 του κόσμου μπορεί ακόμη να καταφέρει σημαντικά πράγματα στην καριέρα του.

Ο Μάρεϊ κατάφερε να κερδίσει 3 Grand Slam στο παρελθόν υπό την εποπτεία του Τσέχου, με τον οποίο “ξαναέσμιξε” πριν λίγες εβδομάδες. Ο Σκωτσέζος δεν θα αγωνιστεί καθόλου στην χωμάτινη περίοδο και αντ’ αυτού θα ταξιδέψει για 4 εβδομάδες στο Ορλάντο για να προπονηθεί.

Ο Λεντλ μίλησε μετά την ήττα του Μάρεϊ από τον Νο2 του κόσμου

Ντανίλ Μεντβέντεφ και επεσήμανε πως θεωρεί ότι το Wimbledon είναι μια καλή ευκαιρία για να δούμε τον Σκωτσέζο σε φόρμα.

“Είδαμε τι έκανε ο Ράφα στην Αυστραλία. Όλοι αυτοί έχουν απίστευτη αποφασιστικότητα. 

Αν αφοσιωθούν σε αυτό, τότε μπορούν να πετύχουν καταπληκτικά πράγματα. Ο Ράφα είπε ότι δεν ήταν καν σίγουρος ότι θα μπορέσει να παίξει ξανά, μετά πηγαίνει και κερδίζει το Australian Open, οπότε ναι, αυτοί οι τύποι μπορούν να το κάνουν.

Θα έλεγα ότι το γρασίδι είναι ίσως η καλύτερη επιφάνεια του Άντι. Για πολλούς από τους παίκτες, είναι η χειρότερη επιφάνεια τους. Αυτό προφανώς θα αυξήσει τις πιθανότητές του να τα πάει καλά.

Έμεινα έκπληκτος ευχάριστα με το επίπεδό του αυτές τις εβδομάδες. Έπαιξε ένα πολύ καλό ματς απέναντι στον Φεντερίκο Ντελμπόνις. Νομίζω ότι ο αγώνας του με τον Μεντβέντεφ ήταν πολύ πιο κλειστός από ό,τι υποδεικνύεται στο σκορ, παρόλο που δεν είχε break points, αλλά ήταν σε πολλά games πολύ κοντά. Τα ράλι ήταν καλά. Αν είχε σερβίρει καλύτερα θα βοηθούσε.

Έχω και εγώ δύο από αυτούς τους μεταλλικούς γοφούς, οπότε ναι, το πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει ξανά. Προφανώς, είναι εκπληκτικό γιατί δεν έχει ξαναγίνει. Η ιατρική είναι υπέροχη για τέτοια πράγματα και είναι ξεκάθαρο ότι ο Άντι έχει καταβάλει πολλή σκληρή δουλειά.”

Not two but THREE former world No.1s in the house

Great to see Ivan Lendl back in @andy_murray‘s corner!#MiamiOpen pic.twitter.com/bQ3FwmJNgC

Tennis TV (@TennisTV) March 26, 2022

Δανάη Μασκαλέρη

The post Λεντλ: “Ο Μάρεϊ μπορεί να καταφέρει σπουδαία πράγματα ξανά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα