Κύργιος: “Νιώθω καλύτερα από ποτέ”

Ο Νικ Κύργιος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα το 2022, έχοντας κερδίσει το Australian Open στα διπλά, και σημειώνοντας ρεκόρ νικών 7-2 μέχρι στιγμής στα μονά. Ήδη βρίσκεται στους “16” του Μαϊάμι, και στους προημιτελικούς στο ταμπλό των διπλών μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη.

Μετά τη νίκη του απέναντι στον Φάμπιο Φονίνι το βράδυ της Κυριακής ο Νικ στάθηκε στο πως τα διπλά τον έχουν βοηθήσει να βρει τη φόρμα του και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού του, ενώ μίλησε για την ανοδική

πορεία του Κοκκινάκη στο τουρνουά του Μαϊάμι.

“Δεν δίνουμε αρκετή αξία στα διπλά. Το να παίζω διπλά με βοήθησε πολύ, όπως και τον Θανάση. Και οι δύο έχουμε βελτιώσει τις επιστροφές μας στο μονό.

Ο τρόπος που σερβίρω, ο τρόπος που επιστρέφω, και δουλεύω τους πόντους και αγωνίζομαι, είναι καταπληκτικός. Πνευματικά, νιώθω ό,τι καλύτερο έχω νιώσει ποτέ, για να είμαι ειλικρινής… Φαίνεται να βρίσκω αυτή την ισορροπία αυτή τη στιγμή και είμαι χαρούμενος”

“Είναι φοβερό να τον βλέπεις”, είπε ο Κύργιος αυτή την εβδομάδα για την ανανεωμένη φόρμα του Κοκκινάκη.

“Τον βλέπω στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις και απλά βλέπω έναν χαρούμενο άνθρωπο. Δεν με ενδιαφέρουν πραγματικά τα αποτελέσματα και όλα αυτά, ξέρω τι είναι ικανός να κάνει, έχω μεγαλώσει μαζί του. Είναι καταπληκτικό να τον δεις τελικά ευτυχισμένο ξέρω ότι πάλευε με τους τραυματισμούς του, και σκεφτόταν αν θα παίξει ξανά – ήταν κάποιες τρομακτικές σκέψεις.”

Ο Νικ θα αντιμετωπίσει το Νο11 Γιάννικ Σίνερ για μια θέση στους προημιτελικούς του Μαϊάμι την Τρίτη 29/3.

MIAMI OPEN MEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δανάη Μασκαλέρη

The post Κύργιος: “Νιώθω καλύτερα από ποτέ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κύργιος, “Νιώθω,kyrgios, “niotho