Έρχεται το καινούριο free-to-play MMORPG της Funcom

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Secret World Legends.

Τον περασμένο Μάρτιο, η Funcom ανακοίνωσε ότι το MMORPG της, "The Secret World", θα αποκτούσε την άνοιξη μια καινούρια free-to-play επιλογή, καθώς και νέο τρόπο πληρωμής. Το "The Secret World" γίνεται λοιπόν, "Secret World

Legends" και μαζί του φέρνει ένα ανανεωμένο σύστημα μάχης, ένα πιο ευκολονόητο σύστημα προόδου για τον παίκτη, ανανεωμένα γραφικά, καινούριες αποστολές, καθώς και βελτιωμένο σχεδιασμό του πρώιμου παιχνιδιού για τους καινούριους παίκτες.

Πλέον, το immersion και η προσωπική εμπειρία του εκάστοτε παίκτη, όπως και το προσωπικό του ταξίδι στο παιχνίδι, έχει μεγαλύτερη σημασία για την Funcom, και γι΄αυτό στις περιοχές όπου θα διεξάγονται οι περιπέτειες, θα ελέγχεται αυστηρά το ποσοστό των χαρακτήρων που θα λαμβάνουν μέρος.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες του "The Secret World" μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν στους servers τους καθώς το "Secret World Legends" θα το φιλοξενεί διαφορετικός server. Στην περίπτωση που κάποιος έχει ήδη συνδρομή στο The Secret World και επιθυμεί να δοκιμάσει το νέο παιχνίδι της Funcom, η συνδρομή του θα μεταφερθεί, αλλά δεν θα συμβεί το ίδιο και στην πρόοδο που έχει ήδη κάνει στο παιχνίδι.

Μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία ορίστηκε για τις 26 Ιουνίου, η Funcom κυκλοφόρησε και ένα νέο βίντεο όπου εξηγεί το τι είναι το Secret World Legends.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα