Νέο, δωρεάν DLC για το Stellaris

Γιορτάζοντας τα πρώτα του γενέθλια και με νέα, ψηφιακή έκδοση.

Γιορτάζοντας τον ένα χρόνο από την έκδοση του διαστημικού strategy τίτλου Stellaris, η Paradox προσφέρει σε όλους τους παίκτες ένα νέο, cosmetics DLC, το οποίο μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμο μόνο προς όσους είχαν προ-παραγγείλει το παιχνίδι. Το πακέτο περιέχει όχι μόνο τα αρχικά πορτραίτα των ειδών αλλά και κάποια καινούρια που πρόσθεσαν οι δημιουργοί για να γιορτάσουν

τα γενέθλια του παιχνιδιού. Μαζί με αυτό έρχεται και το Update 1.6, με το όνομα "Adams", φέρνοντας μικρές αλλαγές στο παιχνίδι, που παρόλα αυτά το βελτιώνουν ακόμα περισσότερο.

Εκτός αυτού, για όσους δεν έχουν το Stellaris στην κατοχή τους και θα ήθελαν να το αποκτήσουν, η Paradox έκανε διαθέσιμη τη "Digital Anniversary Edition of Stellaris", δηλαδή την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού, η οποία εμπεριέχει το μεγαλύτερο σε μέγεθος expansion, το Utopia, αλλά και το μικρότερο, Leviathans Story Pack, όπως και ένα κοσμητικό πακέτο για να δείχνει η φυλή σας όσο το δυνατόν πιο όμορφη όταν θα καταστρέφετε άλλους πολιτισμούς. Η τιμή της Digital Anniversary Edition of Stellaris ορίστηκε στα 56,75 ευρώ.

pcmac os x
Keywords
Τυχαία Θέματα