Φημολογούμενη μεταφορά στην Άγρια Δύση για το επόμενο Far Cry

Με πιθανή κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο.

Έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με το setting που θα διαδραματίζεται ο επόμενος τίτλος της σειράς Far Cry από την Ubisoft. Η αρχή έγινε από την εφημερίδα Great Falls Tribune, μέλος του ομίλου USA Today, που ανέφερε σε ένα άρθρο της ότι -σύμφωνα με τον Jeff Guillot, παραγωγό του trailer- ένα συνεργείο κινηματογράφου πραγματοποίησε γυρίσματα ενός live-action trailer για

ένα νέο παιχνίδι, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κοντά σε μια εκκλησία στην Montana, που είχε χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν από τον αρχηγό των Σιου, Καθιστό Ταύρο (Sitting Bull) και την ομάδα του. Επίσης, ο Guillot δήλωσε ότι ο τίτλος θα επεκτείνεται από την Καλιφόρνια μέχρι την Μοντάνα, καλύπτοντας έκταση άνω των 5.000 μιλίων, ενώ σε ερώτηση σχετικά με τον τίτλο, δήλωσε ότι είναι sequel ενός επιτυχημένου franchise.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν την αίσθηση ότι έχουμε να κάνουμε με έναν "Western" τίτλο, με την πρώτη σκέψη που πέρασε από πολλούς να είναι ότι όλο αυτό αφορά στο Red Dead Redemption 2. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Nerdbite (μέσω του VG 247), ο Jeff Guillot έχει εργαστεί στο παρελθόν με την Ubisoft σε καμπάνιες προώθησης των Driver, Red Steel 2 και Rabbids, οπότε είναι πολύ πιθανό τελικά να έχουμε να κάνουμε με έναν τίτλο της Ubisoft.

Όπως αναφέρει το VG 247, η φημολογία στρέφεται ακόμα περισσότερο προς τη σειρά Far Cry, καθώς στις αρχές του 2015 η Ubisoft είχε στείλει ένα ερωτηματολόγιο, που περιελάμβανε μια ερώτηση σχετικά με τα πιθανά settings για τον -τότε- επόμενο τίτλο Far Cry με την “A game in the Spaghetti Western style set in the 19th century Americas” να είναι μια από τις διαθέσιμες επιλογές.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι την Ε3 που πλησιάζει σε λίγες μέρες, καθώς φαίνεται ότι θα έχουμε αρκετές, σημαντικές ανακοινώσεις από την Ubisoft.

Keywords
Τυχαία Θέματα