Αναβολή στην κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού της Bioware

Υπομονή μέχρι τον Απρίλιο του 2018 ή ακόμα περισσότερο.

Οι φίλοι της Bioware θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, καθώς έγινε γνωστό ότι το επόμενο παιχνίδι της εταιρείας θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2019 της EA, δηλαδή κάποια στιγμή ανάμεσα στον Απρίλιο του 2018 και το Μάρτιο του 2019.

Ο CEO της ΕΑ, Andrew Wilson, προέβη στην ανακοίνωση της καθυστέρησης της κυκλοφορίας κατά

τη διάρκεια ενός investor call για το κλείσιμο του οικονομικού έτους 2017 της εταιρείας. Θυμίζουμε ότι πριν από τρεις μήνες, στο προηγούμενο investor call που είχε πραγματοποιηθεί, ο Wilson είχε δηλώσει ότι περίμενε το παιχνίδι της Bioware να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου του 2018, στο κλείσιμο του οικονομικού έτους 2018 της ΕΑ. Τα παραπάνω μπορεί να σημαίνουν ότι μπορεί να υπάρξει από μια μικρή καθυστέρηση λίγων εβδομάδων μέχρι και καθυστέρηση μιας ολόκληρης χρονιάς.

Σύμφωνα με τον Wilson, το νέο project της Bioware θα είναι action-adventure και όχι RPG, αν και θα περιλαμβάνει αρκετά στοιχεία από το σύστημα προόδου των χαρακτήρων των RPG τίτλων. Επίσης, θα υπάρχει μια "live service" που θα μοιάζει με τις αντίστοιχες των Destiny της Bungie και The Division της Ubisoft. Σύμφωνα με την EA, ο λόγος της καθυστέρησης της κυκλοφορίας του τίτλου είναι η περαιτέρω βελτίωση του online τμήματός του, δηλαδή του "live service".

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η Bioware εργάζεται επάνω σε αυτό το project από το 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα