Αποκαλύφθηκαν οι ειδικές εκδόσεις του Project Cars 2

Μαζί με ένα ολοκαίνουργιο trailer για τη McLaren 720s.

Aνακοινώθηκαν μέσα από ένα δελτίο Tύπου της Bandai Namco οι τρεις ειδικές εκδόσεις του νέου racing simulation της Slightly Mad Studios, Project Cars 2, καθώς και τα περιεχόμενα της κάθε μίας. Αρχικά θα υπάρχει μια Limited Edition, η οποία θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, ένα Sticker

Sheet, ένα Steelbook και το αποκλειστικό Japanese Cars Pack. Το εν λόγω DLC Pack θα περιέχει τέσσερα αυτοκίνητα –δύο αγωνιστικά, ένα concept car και ένα αυτοκίνητο δρόμου- από τις ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες Honda και Nissan. Η τιμή της Limited Edition θα κυμαίνεται στα €69,99 για PlayStation 4 και Xbox One, και €59,99 για PC.

Έπειτα θα υπάρχει η Collector’s Edition, η οποία θα περιλαμβάνει τα περιεχόμενα της Limited, όπως επίσης ένα Esport Live VIP Pass, ένα Art Book 200 σελίδων, το Season Pass, πρόσβαση στο Motorsport Pack DLC και, τέλος, ένα μοντέλο (Die-Cast) της McLaren 720s σε κλίμακα 1:43. Η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης θα είναι €159,99 για τα PlayStation 4 και Xbox One, και €149,99 για PC.

Τέλος, θα υπάρχει και η Ultra Edition, η πιο ακριβή και αποκλειστική έκδοση του Project Cars 2, καθώς θα γίνουν διαθέσιμα μόνο 1.000 τεμάχια σε όλο τον κόσμο. Η Ultra Edition θα περιλαμβάνει όλα τα περιεχόμενα της Collector’s, αλλά με μια αλλαγή στο μοντέλο του αυτοκινήτου, καθώς έχει αντικατασταθεί με ένα μοντέλο της McLaren 720s σε κλίμακα 1:12. Επιπλέον, θα περιλαμβάνεταιι ένα signed poster, ένα μοναδικό και αριθμημένο καπέλο και ένα Sketchbook για την εξέλιξη της McLaren 720S -σε συνεργασία με την ίδια την McLaren. H τιμή της Ultra Edition θα είναι στα €429,99 για PlayStation 4 και Xbox One, και €419,99 για PC.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα περιεχόμενα της κάθε έκδοσης σε φωτογραφίες, καθώς επίσης και ένα νέο gameplay trailer με πρωταγωνίστρια την McLaren 720s.

Το Project Cars 2 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο προς τα τέλη του έτους σε PlayStation 4, Xbox One και PC.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα