Επίσημες πληροφορίες για το επόμενο Need for Speed

Στο παρελθόν ανήκει το Always-Online μοντέλο.

Μέσω ενός blog post η Ghost Games θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους των Need for Speed τις πρώτες πληροφορίες για τον επόμενο τίτλο της δημοφιλούς σειράς. H Ghost Games φαίνεται

ότι άκουσε τα παράπονα των φίλων της -τους οποίους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους- και άφησε στο παρελθόν το always online μοντέλο, αναφέροντας ότι ο νέος τίτλος θα έχει ένα πλήρες offline, single player mode και τη δυνατότητα για pause του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το studio οι μετατροπές είναι ένα από τα δυνατότερα και πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της σειράς, για αυτό θα δοθεί μεγάλο βάρος σε αυτά στο νέο Need for Speed. Επιπλέον, τα κυνηγητά με τα όργανα του νόμου δεν θα λείπουν από το παιχνίδι ενώ η μορφολογία του χάρτη θα δίνει τη δυνατότητα για εντυπωσιακές καταδιώξεις (π.χ. jumps). Μέσα στο κείμενο αναφέρεται ότι οι παίκτες θα μπορούν να "ξηλώσουν" τόσο την άσφαλτο όσο και το χώμα, κάτι που ίσως σημαίνει ότι θα υπάρχουν off-road διαδρομές στον τίτλο. Τέλος, από την εικόνα που συνοδεύει το blog post -η οποία περιέχει και ένα hint για ένα teaser στις 2 Ιουνίου- εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι ο τίτλος θα υποστηρίζει εναλλαγή νύχτας-ημέρας, ένα χαρακτηριστικό που έλειπε από το προηγούμενο Need for Speed (2015) και η έλειψή του αποτελούσε ένα από τα παράπονα των φίλων της σειράς.

Ο τίτλος, το πλήρες όνομα του οποίου ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί, αναμένεται να κυκλοφορήσει κοντά στα Χριστούγεννα του 2017, ενώ περισσότερες πληροφορίες για αυτόν θα γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια του EA Play 2017, το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιούνιο, με τη συνέντευξη Τύπου της EA να λαμβάνει χώρο το Σάββατο 10 Ιουνίου, στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

pcps4xbox oneClick to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα