Νέο trailer για τον “Superman” (video)

Νέο trailer για το ‘Man of steel’ της Warner Bros. Η εταιρεία έκανε μεγαλύτερο σε διάρκεια το νέο αυτό trailer της πολυ-αναμενόμενης ταινίας του Superman, φτάνοντας τα 3 λεπτά, χρόνος που θεωρείται πολύ μεγάλος για διαφήμιση ταινίας.

Το video συνδυάζει στιγμιότυπα από

τα δύο πρώτα trailers της ταινίας που είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό και καινούργιες σκηνές που δεν υπήρχαν στα προηγούμενα. Θα δούμε τον Superman τον οποίο υποδύεται ο Henry Cavill να τα ‘βάζει’ με το στρατό, να τα ‘βάζει’ με τον Zod όπως επίσης να ανακρίνεται από την Lois Lein την οποία ενσαρκώνει η Amy Adams.

Μεγάλο ατού του trailer και κάτι που το κάνει ακόμη πιο επικό, είναι η μουσική που το πλαισιώνει, την οποία έχει συνθέσει ο βραβευμένος με Oscar συνθέτης Hans Zimmer (Gladiator).

Σ’ αυτή την ταινία υπάρχουν κάποια σημεία που θα κεντρίσουν πολύ το ενδιαφέρον των θαυμαστών του ‘ατσάλινου άντρα’. Ένα είναι το μυστήριο γύρω από το περιβόητο ‘S’ το οποίο δεσπόζει στη στολή του Superman. Όλοι πιστεύαμε ότι συμβολίζει το όνομά του. Κι όμως δεν είναι αυτό τελικά…. η απάντηση δίνεται από τον ίδιο τον Superman μες στην ταινία, σε μία σκηνή που η Lois τον ρωτάει γι’ αυτό.

Ένα άλλο tip είναι ότι ο Lex Luthor ο οποίος κανονικά δεν ‘υπάρχει’ στην ταινία, κάνει μία εμφάνιση τελικά ενώ κανείς δεν το περιμένει.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Zack Snyder και το καστ της ταινίας πλαισιώνεται κι από άλλους διάσημους ηθοποιούς όπως ο Kevin Costner, ο Lawrence Fishburne, η Diane Lane και ο Russell Crowe ως Jor-El.

Keywords
Τυχαία Θέματα