Πώς βλέπει ο Brad Pitt τον… εαυτό του

Μια απρόσμενη εμφάνιση έκανε ο Brad Pitt στο ετήσιο συνέδριο CinemaCon στο Λας Βέγκας, προκειμένου να παρουσιάσει υλικό από την επικείμενη, αποκαλυπτική ταινία του, “World War Z”.

Ο ηθοποιός και παραγωγός μίλησε για την ταινία και είπε ότι πριν μερικά χρόνια δεν γνώριζε το παραμικρό για τα ζόμπι, ενώ τώρα αισθάνεται ότι έχει γίνει ειδικός. Όπως εξομολογήθηκε στο έκπληκτο κοινό της

αίθουσας, η όλη αυτή η ιδέα ξεκίνησε από το γεγονός ότι ήθελε να κάνει μία ταινία που θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν οι 3 γιοι του πριν γίνουν 18 χρονών. Και στα τρία του αγόρια αρέσουν πολύ τα Ζόμπι οπότε θεώρησε ότι η ταινία θα τους τραβήξει το ενδιαφέρον.

Η ταινία “World War Z” βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Max Brooks. Ο Pitt δήλωσε ότι ήθελε το σενάριο να είναι όσο πιο κοντά γινόταν στο βιβλίο μιας και ήθελε να αποτυπωθεί στην ταινία το ύφος της παγκόσμιας, δυναμικής σκοπιάς των πραγμάτων που υπάρχει μέσα.

Αν και κατά καιρούς έχουν γυριστεί πάρα πολλές ταινίες με το ίδιο θέμα, ο Brad Pitt πιστεύει ότι η συγκεκριμένη διαφέρει κατά πολύ από οποιαδήποτε άλλη παρόμοια ταινία.

Keywords
Τυχαία Θέματα