Το sequel της… αμαρτωλής “Χιονάτης”

Η ‘Χιονάτη’ ξαναζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη στο sequel του ‘Snow White and the Huntsman’, που ετοιμάζεται από τη Universal Pictures.

Tο ρόλο της ταλαιπωρημένης Χιονάτης θα ενσαρκώσει για μία ακόμη φορά η Kristen Stewart, όπως επιβεβαίωσε η ίδια η Universal και η ταινία θα είναι έτοιμη την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες

η Stewart έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό της με την εταιρεία αλλά ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν ξανά οι Chris Hemsworth και Sharlize Theron ως ‘Κυνηγός’ και ‘Σατανική Βασίλισσα’ αντίστοιχα.

Η Stewart δήλωσε πολύ ενθουσιασμένη με τη συνέχεια της ‘Χιονάτης’ και πιστεύει ότι θα και αυτή η ταινία θα είναι μια σπουδαία παραγωγή. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα σκηνοθετήσει τη δεύτερη συνέχεια. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δεν θα είναι ο Rupert Sanders ο οποίος είχε σκηνοθετήσει το πρώτο μέρος, παρά την μεγάλη επιτυχία που είχε σημειώσει η ταινία.

Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης ‘Χιονάτης’, ήταν που η Stewart κι ο Sanders είχαν ξεκινήσει ένα ειδύλλιο το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα την διάλυση του γάμου του σκηνοθέτη από το μοντέλο Liberty Ross και το μεγάλο ρήγμα που δημιουργήθηκε στη σχέση της Kristen Stewart και του Robert Pattinson.

Keywords
Τυχαία Θέματα